kooboos Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) ale naprawde big prosba dla tych co wplacaja przez poczte albo nie przez mbank zeby to zrobili w tym tygodniu zeby to wszystko bylo dograne :) Edytowane 21 Listopada 2005 przez kooboos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ale naprawde big prosba dla tych co wplacaja przez poczte albo nie przez mbank zeby to zrobili w tym tygodniu zeby to wszystko bylo dograne :) Ty szukaj kasy :)... a a reszte prosimy :)... Bo jednak termin to termin :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 No chyba mi sie uda ustukac na BIX3 ;) Wiec dokladnie wychodzi 240zl ? do tego 3 fandery na minumum i cacunio :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 A tak z innej beczki , sprawdzil ktos , czy oni tych BIX-ow maja tyle na stanie co chcecie ? Zeby sie wysylka nie przeciagnela znowu o pare tygodni :lol: Jak juz bylo o tym w temacie to sry za OT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 A tak z innej beczki , sprawdzil ktos , czy oni tych BIX-ow maja tyle na stanie co chcecie ? Zeby sie wysylka nie przeciagnela znowu o pare tygodni :lol: Jak juz bylo o tym w temacie to sry za OT Hmmm Bardzo ciekawe spostrzezenie :) To jak... wie ktos ile tego maja??:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 mam jeszcze pytanko, nie zebym chciał posądzać o coś madmax'a57, ale czy jest on sprawdzony, wkońcu to będzie troche kaski, sorry, jesli Ciebie uraziłem, jak wiesz sam chce kupić, mam kase na koncie (mBank) tylko wole miec 100% pewność i dlatego pytam, może ktoś sie wypowie kto Cie zna, lub robił interesy z Tobą, dzieki i naprawde nie chce Cie o nic posadzac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) Sector19 potwierdzam wpłyniecie kasy i czekam na reszte chetnych EDIT: Garfield^ rozumiem twoje obawy co do wiarygodności jeśli chcesz potwierdzenia daje swoje dane kontaktowe tel. kom, tel. stac. a na forum zrobiłem jeden biznes sprzedając RAM 2x512MB Patrioty FIT'owi Edytowane 22 Listopada 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 mam jeszcze pytanko, nie zebym chciał posądzać o coś madmax'a57, ale czy jest on sprawdzony, wkońcu to będzie troche kaski, sorry, jesli Ciebie uraziłem, jak wiesz sam chce kupić, mam kase na koncie (mBank) tylko wole miec 100% pewność i dlatego pytam, może ktoś sie wypowie kto Cie zna, lub robił interesy z Tobą, dzieki i naprawde nie chce Cie o nic posadzac Hmm ja tez wlasnie tak czytam, widze coponiektorzy sie pozadnie rozentuzjazmowali zeby WPLACAC! WPLACAC! :) (zrzucam to na fakt podniecenia chlodncą), ale to jednak sporo kaski sie nazbiera. Nie jest to user z 5000 postami ani nie ma nic wspolnego z np jakims serwisem moddingowym / wc. No offence madmax, ale "kochani" powinniscie byc nieco ostrozniejsi. Bylem juz swiadkiem paru walkow i czasem chec kupienia czegos przyslania nam trzezwe spojrzenie na sprawe. Oczywiscie nie mowie ze tu musi tak byc, jesli te pamiatki poszly do fita to nie ma problemu. Ale na poczatku tematu takie zamowienie wyszlo od zupelnie nieznanego usera i wtedy "niespodzianka" moglaby byc calkiem realna. I jeszcze pytanie, dokladnie z jakiego sklepu to bedzie (moznaby sobie cos wybrac jeszcze, nie chlodnice). Ja dam odp przed 30stym, ale najpewniej bedzie to bix2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Hmm ja tez wlasnie tak czytam, widze coponiektorzy sie pozadnie rozentuzjazmowali zeby WPLACAC! WPLACAC! :) (zrzucam to na fakt podniecenia chlodncą), ale to jednak sporo kaski sie nazbiera. Nie jest to user z 5000 postami ani nie ma nic wspolnego z np jakims serwisem moddingowym / wc. No offence madmax, ale "kochani" powinniscie byc nieco ostrozniejsi. Bylem juz swiadkiem paru walkow i czasem chec kupienia czegos przyslania nam trzezwe spojrzenie na sprawe. Oczywiscie nie mowie ze tu musi tak byc, jesli te pamiatki poszly do fita to nie ma problemu. Ale na poczatku tematu takie zamowienie wyszlo od zupelnie nieznanego usera i wtedy "niespodzianka" moglaby byc calkiem realna. I jeszcze pytanie, dokladnie z jakiego sklepu to bedzie (moznaby sobie cos wybrac jeszcze, nie chlodnice). Ja dam odp przed 30stym, ale najpewniej bedzie to bix2. rozumiem podejscie i jak najbardziej zgadzam sie z nim bo w PL poprostu trzeba uwazac od co taki kraj i tacy ludzie zamawiac bede 30go lub 1go kto sie zdecyduje i wplaci pieniadze na konto zaufa mi to fajnie kto nie trudno bedzie mniej osob zamawiajacych i troszeczke podniesie sie cena jesli ktos chce sprawdzic moja wiarygodnosc zapraszam na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 myśłe ze chodzi o ten sklep co był na 1 albo 2 stronie podany przez kogoś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 www.alphacool.de/xt/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Co do sprawy... Zaufania... Jestem takim czlowiekiem ktory jednak darzy ludzi zaufaniem na poczatku... jesli wszyscy beda podchodzili ze sceptyzmem do wszystkiego to... dalej nikt niekomu nie zaufa... Trzeba sie przekonac... jakos do tego czasu mialem w zyciu jeden problem... z czlowiekiem stracilem 400 zl za komorke jestem pamietliwy i pomalu szukalem osoby a przejechac potem pol polski to sama radosc :) Pieniadze odzyskane, ale to byl jedyny przypadek... Podziwiam takich sprzedawcow jak jeden akwarystyczny sklep w warszawie ktory wyslal mi pompke wartosci 120 zl zanim nawet wplacilem pieniadze, a mowilem ze dopiero jak wyplate dostane to wplace...:] Bardzo przyjemnie sie poczulem ze znalazlem czlowieka ktory rowniez zaufal :). A Tak wogole... to jeszze 8 dni do wplat... I Ps. Dowiedzial sie ktos ile maja chlodnic ???:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 na 2 maile napisane po angielsku mi nieodpowiedzieli wiec moze niech ktos sproboje po niemiecku zaptac o rabat i o magazyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 ile osób w sumie wpłaciło? Panowie sprężać się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 ja wplacam w czwartek wiec kasa bedzie na poniedzialek u madmaxa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Kasa na koncie jest: Moja :] Sector19 Garfield^ reszty niema czy bedzie zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 no i ucichło... jak ja to lubie, zawsze wszyscy sa chętni, a jak przyjdzie co do czego to 3/4 rezygnuje :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtp85 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Wiatam! Tez chcialbyn sie dolaczyc do zamowienia i w zwiazku z tym mam pytanko, ktora lepsza bo w takiej samej cenie sa BIP3 czy BIE2?? I drugie pytanko czy mozna kaske wplacic w poniedzialek bo jeszcze chcialbym sie zastanowic (ewentualnie w sobote bo poczta czynna). Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) ja bym brał bix'a2 będzie chyba taka sama pod wzgledem wydajnosci, a jednak mniej miejsca zajmuje Edytowane 24 Listopada 2005 przez Garfield^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 ja chyba ustukam na BIX3 takze jeszcze dam znac, do 30 jak mam czas to nawet w poniedzialek moge przelac, lub we wtorek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) dostalem info ze kasa na konto leci juz od copycd i kooboos'a wiec juz jest nas 5 pozostaje decyzja dla osob ktore sie wypowiadaly ze by moze by chcialy sie dolaczyc (misiom1 / binek / ghost_dog / sector / aerial / hmmm ktos jeszcze?!?) a co do stwierdzenia ze zawsze wszyscy sa chętni, a jak przyjdzie co do czego to 3/4 rezygnuje no to niestety nie zawsze wiadomo czy sie ma powazna/odpowiedzialna osobe po drugiej stronie i czy ta osoba mowi serio czy tez nie Edytowane 25 Listopada 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 ja mam na koncie już 165zł, jeszcze 30zł i wpłacam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Zazwyczaj tak jest, ze slowa,a czyny to dwieodrebne rzeczy :) Ale kto wplaci ten wplaci... a kto nie to..bywa... nie przymuszamy do wpłat :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtp85 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Ustukalem te 235zl na BIE3 wiec ta zamowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 heh jaka reakcja na mój post :) i dobrze bo coś za bardzo ucichło, a tak widze, ze jest szansa na tą kase (na świeta będzie co robic :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 heh jaka reakcja na mój post :) i dobrze bo coś za bardzo ucichło, a tak widze, ze jest szansa na tą kase (na świeta będzie co robic :) ) Ja tam z utesknieniem czekam na 30 Listopada :) teraz pozostaje tylko....Czekanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtp85 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Ja czekam na dane do wplaty :) Jak dostane je do godz 13 to wplace dzisiaj, a jak nie to w poniedzialek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 omg jak sie ruszylo wszystko ;] @wtp85 dane poszly na PW do ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 omg jak sie ruszylo wszystko ;] @wtp85 dane poszly na PW do ciebie Niech tylko Alpchacool znajdzie taki duzy karton zeby Nam to zapakowac :lol2: :lol2: Kurcze... ja odliczam dni.. juz nawet u frezera dorobiłem sobie dystanse specialne (zeby zamnotowac chłodnice na obudowie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtp85 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Wielkie dzieki lece wplacac kaske. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...