greg505 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) widze ze ludzie tutaj wplacaja przelewem pocztowym, nie jest to zbyt dobry pomysl skoro macie sie wyrobic na 30, poczata lubi nawet z tydzien i wiecej trzymac pieniazki u siebie. jak takie szybkie wplaty maja byc to jesli ktos nie ma swojego konta to polecam przejsc sie do banku(w ktorym ma konto madmax57) i nie dosc ze przelew bedzie za darmo(w wiekszosci bankow ;) nie wiem w jakim madmax57 ma) to wplata w krotkim czasie znajdzie sie na koncie (krotkim=zalezy kiedy banka ma 'sesje', przewaznie kilka razy dziennie) poczcie mowimy NIE :P no...to tyle z mojej strony Edytowane 25 Listopada 2005 przez greg505 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) mbank = bank internetowy, nie ma swojej siedziby :) PS. Ojciec wpłaca mi już 30zł na moje konto i jutro przeleje jak kasa dojdzie :) pozdro Edytowane 25 Listopada 2005 przez misiom1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Dostałem dzisiaj odpowiedz ze sklepu na temat dostepności maja tego pełno ponad 100 sztuk a czas realizacji to 2-3dni po wplynieciu kasy wiec jest dobrze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 mbank = bank internetowy, nie ma swojej siedziby :) PS. Ojciec wpłaca mi już 30zł na moje konto i jutro przeleje jak kasa dojdzie :) pozdro mbank jest częścią BRE Banku, być może w siedzibie BRE można wpłacić bez opłat na konto w mbanku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 jest częścią ale to nie ten sam bank :) trzeba płacić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Dostałem dzisiaj odpowiedz ze sklepu na temat dostepności maja tego pełno ponad 100 sztuk a czas realizacji to 2-3dni po wplynieciu kasy wiec jest dobrze ;] po 1 to zacznij powoli negocjoać raabacik bo bedzie widze 8-10 sztuk.... No i nie zwiej na karaiby bo kaska bedzie już ładna z tego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 po 1 to zacznij powoli negocjoać raabacik bo bedzie widze 8-10 sztuk.... No i nie zwiej na karaiby bo kaska bedzie już ładna z tego :wink: no wyslalem 2 maile teraz czekam na odpowiedz z ratatem ;] wysle jeszcze raz na wszelki wypadek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 przez poczte leci 2 dni, sprawdzalem i jak narazie raz w zyciu mi sie zdarzylo ze sie spoznila i trwalo to 3 dni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaWCi0 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) Byc moze i ja sie zdecyduje na BIX2. Zamowilem 3 tyg. temu freezera 2 (oraz pare innych rzeczy) w realitynet, ale najwyrazniej zostalem "olany". Na poczatku samhain (po paru interwencjach via PM :-P ) poinformowal mnie ze czekaja na dostawe freezerow z Niemiec wiec musze poczekac. Obiecywany czas dostawy zaczal sie przedluzac, a teraz nawet nie dostaje odpowiedzi na maile. Jesli tak dalej pojdzie, to dam sobie spokoj z realitynet i skorzystam z waszej zrzutki :wink: Konto mam w mBanku wiec przelew dojdzie w 5 sekund :) BTW: madmax57 - czy bedzie mozna odebrac towar osobiscie? Mieszkam niedaleko i chcialbym nieco zaoszczedzic na kosztach przesylki... EDIT: Samhain juz sie odezwal, wiec raczej narazie rezygnuje z BIX2 Edytowane 26 Listopada 2005 przez PaWCi0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 poczta to idzie nawet do 5 dni... taka prawda, nie mozna na nia liczyc kompletnie bo zawsze cos spieprza kiedys wyslalem paczke i doszla po tygodniu, a wyslalem priorytetem, 5 dni co do przelewu to takze na wlasnym doswiadczeniu opisuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 @PaWCi0 oczywiscie odbior osobisty mozliwy tylko kwestia dogadania sie terminu i miejsca gdy juz chlodniczki beda w PL jeszcze taka mala prozba do osob ktore juz wplacily/beda wplacac zeby mi na maila wyslaly jeszcze raz co zamawiają i na jaki adres wysyłka ma byc niechce czegos skopac przypadkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtp85 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Ja juz kaske wplacilem. Teraz nic tylko czekac na sw. Mikolaja z prezecikiem (za ktory sam zaplacilem:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Chyba dołączę się do waszego zamówienia, na 97% jestem zdecydowany na zakup BIX3. $$$ już mam. "madmax57" powinieneś już od mnie dostać wiadomość na PW. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 OK jutro na koncie powinienem miec 180zl, reszte z rana doplaci tata wiec pieniadze beda po poludniu na koncie, ew. na nastepny dzien z rana. Konto mam w inteligo wiec przelew dzien, na srode zdarze. Czyli z przesylka 240zl za BIX3 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 juz 235 zł starczy ale jak chcesz 240 zł wpłacić to niebede sie klucil :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 dobra niech bedzie 240, 5zeta na jakies wino za posredniczenie :-) hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 OK jutro na koncie powinienem miec 180zl, reszte z rana doplaci tata wiec pieniadze beda po poludniu na koncie, ew. na nastepny dzien z rana. Konto mam w inteligo wiec przelew dzien, na srode zdarze. Czyli z przesylka 240zl za BIX3 ?? nie powinienes tylko bedziesz mial:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 faktycznie, bede mial :-) ciekawe jak duza jest ta chlodnica... w koncu nie odpowiedzieli na zadnego maila? mam nadzieje ze maja tyle chlodnic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 co do dostepnosci odpowiedzieli (pisalem wczesniej) ale co do rabatu to jeszcze nie ale walcze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 faktycznie, bede mial :-) ciekawe jak duza jest ta chlodnica... w koncu nie odpowiedzieli na zadnego maila? mam nadzieje ze maja tyle chlodnic... wymiary masz na stronie alphacoola, szukanie nie boli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 zle mnie zrozumiales chodzi mi wizualnie jak bedzie sie ja trzymac w lapach... wytne sobie atrape z kartonu hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Przed chwilą kase wpłaciłem na konto madmaxa, już kasa powinna być :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Sprawdziłem konto i mam wpłaty od: od najstarszej: - Sector19 (BIX3) - Garfield^ (BIX2) - WTP85 (BIX3) - Kooboos (BIX3) - Copycd (BIP3) - MISIOM1 (BIX2) EDIT: jest jeszcze wpłata od Kosiarz'a (BIX3) Edytowane 28 Listopada 2005 przez madmax57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtp85 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 To razem z toba daje 7 osob. A gdzie reszta?? Przejrzalem temat jeszcze raz i wydaje mi sie ze bylo wiecej chetnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 może gadali, ze wpłacili licząc na farta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 no ja pieniadze dzisiaj wczesnie rano na swoje konto przelalem z konta taty, wiec czekam az sie pojawia, babka mowila ze maja byc kolo 15, ale dziwne bo nic nie ma... jak sie pojawia od razu robie przelew na konto madmaxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 tak to jest zawsze wiele ludzi chce, a potem połowa rezygnuje, ale dobrze jest że choć tyle to wystarczy, no chyba ze przy wiekszym zamowieniu jakis rabacik bedzie i dosatniemy np jakies prezenty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Wowo poraz pierwszy w czyms jestem pierwszy :lol: Hehe Ja dni odliczam :rolleyes: jeszcze 3 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 powiem ze zaskoczyli mnie ludzie ze sie tyle osob zdecydowalo na to zamowienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 ja tam sie nie dziwie widząc ceny podobnych cacek w naszym złodziejskim kraju :wink: Jak by ktoś podjechał furgonetką do szkoplandii i kupił ze 100 sztuk to by sie pewnie niexle na tym obowił :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...