Skocz do zawartości
Imperator Kret

Bip3 Za 210 Zł?

Rekomendowane odpowiedzi

widze ze ludzie tutaj wplacaja przelewem pocztowym, nie jest to zbyt dobry pomysl skoro macie sie wyrobic na 30, poczata lubi nawet z tydzien i wiecej trzymac pieniazki u siebie.

jak takie szybkie wplaty maja byc to jesli ktos nie ma swojego konta to polecam przejsc sie do banku(w ktorym ma konto madmax57) i nie dosc ze przelew bedzie za darmo(w wiekszosci bankow ;) nie wiem w jakim madmax57 ma) to wplata w krotkim czasie znajdzie sie na koncie (krotkim=zalezy kiedy banka ma 'sesje', przewaznie kilka razy dziennie)

poczcie mowimy NIE :P

no...to tyle z mojej strony

Edytowane przez greg505

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mbank = bank internetowy, nie ma swojej siedziby :)

PS. Ojciec wpłaca mi już 30zł na moje konto i jutro przeleje jak kasa dojdzie :)

pozdro

mbank jest częścią BRE Banku, być może w siedzibie BRE można wpłacić bez opłat na konto w mbanku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem dzisiaj odpowiedz ze sklepu na temat dostepności maja tego pełno ponad 100 sztuk a czas realizacji to 2-3dni po wplynieciu kasy wiec jest dobrze ;]

po 1 to zacznij powoli negocjoać raabacik bo bedzie widze 8-10 sztuk....

No i nie zwiej na karaiby bo kaska bedzie już ładna z tego :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po 1 to zacznij powoli negocjoać raabacik bo bedzie widze 8-10 sztuk....

No i nie zwiej na karaiby bo kaska bedzie już ładna z tego :wink:

no wyslalem 2 maile teraz czekam na odpowiedz z ratatem ;] wysle jeszcze raz na wszelki wypadek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byc moze i ja sie zdecyduje na BIX2.

Zamowilem 3 tyg. temu freezera 2 (oraz pare innych rzeczy) w realitynet, ale najwyrazniej zostalem "olany". Na poczatku samhain (po paru interwencjach via PM :-P ) poinformowal mnie ze czekaja na dostawe freezerow z Niemiec wiec musze poczekac. Obiecywany czas dostawy zaczal sie przedluzac, a teraz nawet nie dostaje odpowiedzi na maile.

Jesli tak dalej pojdzie, to dam sobie spokoj z realitynet i skorzystam z waszej zrzutki :wink:

Konto mam w mBanku wiec przelew dojdzie w 5 sekund :)

BTW: madmax57 - czy bedzie mozna odebrac towar osobiscie? Mieszkam niedaleko i chcialbym nieco zaoszczedzic na kosztach przesylki...

EDIT:

Samhain juz sie odezwal, wiec raczej narazie rezygnuje z BIX2

Edytowane przez PaWCi0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczta to idzie nawet do 5 dni... taka prawda, nie mozna na nia liczyc kompletnie bo zawsze cos spieprza

kiedys wyslalem paczke i doszla po tygodniu, a wyslalem priorytetem, 5 dni co do przelewu to takze na wlasnym doswiadczeniu opisuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PaWCi0 oczywiscie odbior osobisty mozliwy tylko kwestia dogadania sie terminu i miejsca gdy juz chlodniczki beda w PL

jeszcze taka mala prozba do osob ktore juz wplacily/beda wplacac zeby mi na maila wyslaly jeszcze raz co zamawiają i na jaki adres wysyłka ma byc niechce czegos skopac przypadkiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK jutro na koncie powinienem miec 180zl, reszte z rana doplaci tata wiec pieniadze beda po poludniu na koncie, ew. na nastepny dzien z rana. Konto mam w inteligo wiec przelew dzien, na srode zdarze.

Czyli z przesylka 240zl za BIX3 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK jutro na koncie powinienem miec 180zl, reszte z rana doplaci tata wiec pieniadze beda po poludniu na koncie, ew. na nastepny dzien z rana. Konto mam w inteligo wiec przelew dzien, na srode zdarze.

Czyli z przesylka 240zl za BIX3 ??

nie powinienes tylko bedziesz mial:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdziłem konto i mam wpłaty od:

od najstarszej:

- Sector19 (BIX3)

- Garfield^ (BIX2)

- WTP85 (BIX3)

- Kooboos (BIX3)

- Copycd (BIP3)

- MISIOM1 (BIX2)

EDIT: jest jeszcze wpłata od Kosiarz'a (BIX3)

Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja pieniadze dzisiaj wczesnie rano na swoje konto przelalem z konta taty, wiec czekam az sie pojawia, babka mowila ze maja byc kolo 15, ale dziwne bo nic nie ma... jak sie pojawia od razu robie przelew na konto madmaxa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...