calisto Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Witam. Chciałbym usłyszeć Waszą opinię na temat: Aby mieć bezgłośnego kompa to czy instalować chłodzenie wodą czy może cichy cooler razem ze specjalnie wyciszoną obudową? Bo nie tylko wentylator od procesora hałasuje. Czy cichy cooler, 3000 obrotów da rade schłodzić Athlona 1800 XP? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Oczywiscie ze cooler da rade schlodzic. Ja mam titan D5T i chodzi chyba 2700RPM i uwierz ze nie slychac go wcaaale!!!! jedynie co to wentyl z zasilacza slychac a tamtego ani rusz!!! Chociaz i tak z tych dwoch wolalbym wzaic WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 jezli mowisz ze 45-50 to jest schlodzenie to ja nic nie bede mowil wyciszyc kompletnie bude jest ciezko najlepej to przetestowac w nocy okolo 23 i pozniej jestem pewny ze go uslyszysz przy cichej pompce komp moze byc bezglosny i chlodny ~30C moj wentyl w zasilce jest nieslyszalny i nie widze problemu jak masz leb to kombinowac troche nawet zmienic radiatory w zasilce i mozna chlodzic wentylem 5x5cm ale wystarczy porozginac listki i skrecic wentyla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Taki cooler schłodzi ten procesor.Aole temperatura nie będzie zadowalająca.Lepiej wc <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Mnie między innymi grzybu pomógł zrobić WC i już nigdy więcej nie bede myślał o AC! Ten cooler schłodzić schłodzi ale temp nie będzie wybitnie zadowalająca!!! Jeśli masz kase toKup WC bo jest ubaw, satysfakcja i efekt jakiego nie osiągniesz przy AC!!! a potem podłączasz tylko jeszcze bloczek na GPU i już masz super chłodzonego kompa przygotowanego na całkiem spore podkręcanie.. :):):):) Pozdro dla Grzyba i reszty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calisto Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Dzięki za Wasze opine. Właśnie przed chwilą zamówiłem zestaw WC:) Zobaczymy co z tego wyjdzie:) A wiecie może jaki jest najlepszy materiał do wyciszenia obudowy? Pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Dzięki za Wasze opine. Właśnie przed chwilą zamówiłem zestaw WC:) Zobaczymy co z tego wyjdzie:) A wiecie może jaki jest najlepszy materiał do wyciszenia obudowy? Pozdrawiam:) Jest tylko kilkaset postow o wyciszaniu :? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...