zgf1 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Nie wiedzialem gdzie wrzucic, wiec daje tu... Awarii ulegl wentylator na CPU, kupiony razem z procem BOX. I teraz mam pytanie czy to podlega gwarancji, czy musze proc i wentyl oddac do sklepu ? Ten cooler ma numer jest chyba przypisany do CPU... Moge odkrecic ten wentyl od radiatora i przykrecic swoj ? Czy jak zobacza ingerencje to moge stracic gware na CPU ? Pytam bo nie chce siedziec bez kompa kilka dni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Oddaj proca i wentyl do sklepu i muszą Ci to wymienić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Ale czy wymienia proca rowniez ? Nie chce czekac bez kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 o men... wrzucasz cokolwiek żeby pchało powietrze przez finy, a stary wiatrak sobie zostawiasz, i w raznie nieszcześcia oddajesz całego boxa na gware ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Zalozylem calkiem inny wentylator i chodzi wszystko. Ale jak mi padnie CPU i oddam ze zwalonym wentylem... To nie powiedza, ze to padl przez przegrzanie z mojej winy ? W sumie moze pozwole mu sie przegrzac i tak max idzie na 2200MHz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...