$kubi Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 jestes w bledzie :P nawet boxowy cooler mozna puscic wolniej , 4 fanderki na min buda zamknieta i jest okey... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zaczynacie świrować z tymi budami. Ważne by siedziały w niej mocne podzespoły. A wy jakieś za 1k zł proponujecie. ; ] Świryyy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eol Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 @Kyle masz swieta racje ja przy otwartej budzie mialem wyzsza temperature jak przy zamknietej. Przy zamnknietej budzie jest lepszy tunelowy obieg powietrza. Oczywiscie jak pisal Kyle i ja potwierdzam musi byc zapewniony odpowiedni obieg powietrza z wentylami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wld Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 To nie wiem, chyba bede musial zalozyc CPC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...