mlynek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam Wszystko zaczęło się odkąd zmieniłem staruteńką Rivę na Radeona 9600PRO. Przy uruchamianiu komputera wyskakuje taki komunikat, gdy ustawie na nowo wszystkie parametry i zapiszę je to już nie ma problemów. Niestety przy kolejnym uruchamianiu komputera jest to samo :/ Ma ktoś pomysł co to może być? Wątpię żeby to była bateryjka na płycie, bo to niemożliwe żeby padła zaraz po zamontowaniu radeona, zresztą płyta ma dopiero pół roku. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 A format robiłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) Miałem dokładnie taki sam komunikat na Abit NF7, po tygodniu padła całkowicie. Edytowane 12 Listopada 2005 przez IchBinLaden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) A format robiłeś? Format robiłem, ale co ma dysk do biosu? Teraz odpaliłem SpeedFan i Aide. SpeedFan pokazuje mi że VBAT = 0 nartomiast Aida że jest brak baterii, a przecież widzę że ona jest :) Edytowane 12 Listopada 2005 przez mlynek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Może bateria siada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 O [ciach!]a.. co ja napisałem. Kij... VBat zero powiadasz? 1) bateria za słaba, lub wogóle jest skończona. 2) coś z zasilaczem nie teges może? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Albo bateria za słaba (zadarza się). Kość z biosem padnięta (też się zdarza). Pozdr Edytowane 13 Listopada 2005 przez Domik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Najprościej będzie jak oddasz ją na gwarancję, chyba, że masz możliwość podmiany baterii lub kości na inną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...