dimex Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) Nadejszla wiekopomna chwiła i trzeba wymienić zasilacz na cichszy i rozwojowy. I dlatego mam pytanie w związku z tą deltą, czy uciągnie taki konfig?? sempron 64b 2500 ale będzie atlon 64 geforce 6600GT a będzie x800 512 ramu a będzie 1gb 2 wiatraki koło budy reszta standardowa Uciągnie czy nie???? jak nie to co polecacie w miarę taniego bo to ch7yba główny czynnik jaki wpływa na ilość kupywanych części komputerowych. POZDRAWIAM a tak wogóle to jaka jest maxymalna moc tego zasilacza ( to pytanie do użytkowników )???? Edytowane 12 Listopada 2005 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 A tak w ogóle to pisze się wziąć bo jest brać a nie braść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimex Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 sory za błąd ale za szybko pisałem. dodam jeszcze tylko że chodzi mi o deltę 350 W. i coraz bardziej wątpię czy ona to uciągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Do kart typu 6600GT i mocniejszych powinno się brać zasiłki 400W, ale nawet przy dobrych 350-tkach dobre 350W nie powinny sprawiać problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimex Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Głównie chodzi mi o tą DELTĘ, bo łączy ciszę, tani koszt i dobre osiągi. w związku z tym pytanie: STARCZY CZY NIE ?? a jak nie to może coś innego ale do 100zł bo głośność mojego starego zasilacza mnie już WKUR... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Jeśli nie będziesz podkręcał to starczy. Jak będziesz to szykuj więcej niż 100zł na zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Jeśli nie będziesz podkręcał to starczy. Jak będziesz to szykuj więcej niż 100zł na zasilacz. Grobel na delcie 350W ma spermona 2600+@2600mhz i 6800le ;> spokojnie starczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L00Kass Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Spoko, Delta inside Chieftec GPS350BB spoko ciągnie u kumpla Bartka@2.4Ghz, 1GB Ramu i GF6600@550/670. Przymierzam sie do zmiany grafy na GF6600, mam też taki zasilator i nie zamierzam go narazie zmieniać. W dodatku 12cm zapewnia cichutkie huraganowe chłodzenie :) .peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...