decztery Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) Potrzebny mi jakiś program co maxymalnie wymęczy i wygrzeje mi kartę graficzną. Aby sprawdzić, czy jest dobra, bo mam obawy, że mi powoli siada. Czym najmocniej ją się da obciążyć, jakiś teścik / animacja / cokolwiek, co mi wymęczy kartę ostro i uwidoczni bzdury. Bo mam czasem jakiś dziwny czarny poziomy pasek w NFS : U 2, bardzo rzadko, ale występuje, na niekręconej grafie ... i w DooM3 czasem mi obraz dziwnie przeskoczy ... Edytowane 12 Listopada 2005 przez decztery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cga Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Potrzebny mi jakiś program co maxymalnie wymęczy i wygrzeje mi kartę graficzną. możesz zapuścić jakiegoś 3dmarka w pętli (2001 na 100% można, inne nie wiem), w atitool jest opcja scan for artifact, w rivatuner pewnie też coś takiego jest. to powinno wystarczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 demo z kulkami jest najlepsze ale nie mam linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Potrzebny mi jakiś program co maxymalnie wymęczy i wygrzeje mi kartę graficzną. Aby sprawdzić, czy jest dobra, bo mam obawy, że mi powoli siada. Czym najmocniej ją się da obciążyć, jakiś teścik / animacja / cokolwiek, co mi wymęczy kartę ostro i uwidoczni bzdury. Bo mam czasem jakiś dziwny czarny poziomy pasek w NFS : U 2, bardzo rzadko, ale występuje, na niekręconej grafie ... i w DooM3 czasem mi obraz dziwnie przeskoczy ... ten czarny pasek to moze byc male odswiezanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) demo z kulkami jest najlepsze ale nie mam linka ewentualnie to http://and.intercon.ru/index.htm a tutaj demko z kulkami zapusc 3d marka np.2003 i w/w programy, wszystko razem Edytowane 12 Listopada 2005 przez medievil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decztery Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Sprawa ma sie tak. Wczoraj coprawda niedługo siedziałem przy kompie (pewna samica mnie skutecznie rozpraszała), ale mam następujące spostrzeżenia. HL 2 : Lost Coast - zero błędów NFS:MW : raz ekran "zamarł" na parę sec, po czym gra ruszyła dalej i już nie było zwieszek Quake 4 : zero problemów (engine tensam co w DooM 3 przecież) kulki : nie jestem pewien, bo grzebałem w opcjach kulek i coś mi się w tle ładowało, ale raz mi ekran mrugnął tam, ale akurat przy zmianie opcji ... no i felerny DooM 3 sam początek gry, wsio pięknie, jak już zaczyna się ten "atak" to normalnie ekranem trzęsie, bo tak jest w grze, lecz później mimo braku jakiśtam dźwięków otoczenia wskazujących na możliwość drgania egranu, sporadycznie raz po raz mi zadrży ekran, w next levelu przestało już tak drgać tylko to drganie nie jest takie, jak to normalne, kiedy ekran lata zsynchronizowany z wybuhem, lecz sporatycznie taką drgawkę ma, takie jedno trrryk wina karty czy sterowników, czy gry z tym drganiem w DooM 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Jak wszystko inne chodzi w miare to olej tego gniota :D pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...