vik Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam, proste pytanie:czy mozna samemu dolozyc pamiec w nowym laptopie? Kupilem lapka (jeszcze go nie mam) i chce wiecej pamieci, w sklepie chcieli 3 razy tyle ile sama pamiec kosztuje, wiec chce to sam zrobic. Czy Asus zabezpiecza laptopy jakas naklejka gwarancyjna? Mozna to samemu zrobic czy trzeba do serwisu z takimi sprawami sie udawac? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 mozesz dołożyc, otworz na spodzie lapa pokrywke, i jesli wolny slot nie jest zapezpieczony jakąś naklejka to mozesz:) plobma gwarancyjna najczesciej jest tylko na ukladach pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cater Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) ??? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez cater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitto Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Hejka, a ja mam inne pytanie, czy do Asusa A6Vc-Q024H bedzie pasowala taka pamiec: Kingston SO-DIMM 512 MB DDR2 PC-533 CL4 [KVR533D2S4/512] ??? Wlasciwie to pytanie powinno brzmiec, czy jakiekolwiek pamieci do laptopow SO-DIMM, beda dzialaly w tym laptopie czy to musi byc jakis konkretny egzemplarz? Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Bedzie pasowalo. Jak do tej pory na rynku dostepny jest tylko jeden rodzaj pamieci DDR2 do laptopow. Jedyne co sprawdz to timinigi zebys czasami nie kupil wolniejszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 To ja mam inne pytanie... ze sie podepne... w siriusie powiedzieli mi, ze nie ma sensu kupowac szybszych pamieci niz sie ma bo beda wolniej dzialaly... co za bzdura??? mam magistrale 133, pamieci 266 a chce dokupic 333... bo sa poprostu tansze. Cycat z rozmowy: Ja: (10:23) czy http://w2.sirius.pl/towar_karta.php?TowarI...bKategorieId=70 bedzie pasowalo do laptopa z seriu Asus L3000C ? Sirus WWA2: (10:24) powinno pasaować Ja: (10:25) a w razie czego czy mozliwy bylby odbior osobisty w warszawie i zwrot w razie nie pasowania? Sirus WWA2: (10:28) bedzie pasować lae pan potrzebuje wolniejsze pamieci http://www.ec.kingston.com/ecom/configurat...&submit1=Search Ja: (10:29) tyle ze wolniejsza jest drozsza :) Sirus WWA2: (10:28) tak ale będzie lepiej działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...