CCC13 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 pierwszy raz bede komus sklejał platforme opartą na AMD, mam nadzieje ze wasze opinie na temat AMD sie sprawdzą :P. Mimo chcialbym znac waszą opinie na temat plyty Gigabyte GA-7VA, do tego idzie GF4 MX 440. Ciezko bylo ocs dobrac za male pieniądze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Gigabyte 7VA raczej OK, ale nie dałoby się wygrzebać trochę kasy na Radka 9000?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 yyy nie baudzo mialo byc 4000 z drukara laserowa a i tak wyszlo mi 4500, jak zwykle:P glownie mi chodzi o plyte, a zresztą gf4 i tak przerobie na quadro zawsze to jakie speedup na opengl. a wlasnie jak z tym dzwinkiem na pokladzie, bo do tego idzą glosniki creativa inspire 5.1, mocno pierdzi ten ac'97? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 plyta jest spasiona, nie zastanawiaj sie tylko kupuj...ZMIENIAJ GRAFE (np. kosztem drukary :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 do tego idzie GF4 MX 440. skladalem wlasnie takiego kompa tzn na tej plycie i z tym procem i dalem 3,500 z monitorem i radeonkiem 9000 tez od gigabyte'a (nie wiele drozszy od tego sapphire a ma kilka plytek dodanych, ladne opakowanie, jest cos ze 30 zeta drozszy [chyba 360 mnie kosztowal] i sprawdzalem ma 500 pointsow wiecej od spaphire [ten sam sprzet]) wiec nie rozumiem czemu mialbys sie nie zmiescicw 4000 wszystko kupowaleem w sklepach we wroclawiu i sam zlozylem dodalem moja stara aquile, a jedyne na czym oszczedzilem to buda - dalem codeshita (bo to nie sprzet do krecenia), ale napiecia mial ok do tego dysk maxtor 60 dokladnie bez modemu mi wyszlo 3200 i modem +skladanie =3500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Mobo jest OK. Osobiście polecam. Mam GA-7VAXP i chodzi bez problemów, możliwości O/C również spore. GFX, z Twojego konfigu będzie "zwalniał" kompa przy CPU Athlon 2000+. Lepiej dołożyć parę groszy na lepszą GFX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 winc tak grafa jest taka jak mowilem jakis noname z dopiskiem SE, niewiem co to jest. dalej to pamiesc 256 ddr barracuda 40 GB DVD toshiba flatron F700B minotla 1200W (najtansza jaka byla laserowa) inspier 5100 to nie baest z czego zejsc na lepsza grafe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jeszcze można zejść z głośników.Zamiast inspire daj media techa 5.1.DVD sony 16x kosztuje 215zł w www.gral.pl.A to SE na grafie oznacz że jest to tak naprawde gf4mx420.Odradzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 zamiast VA weź VAX -ma dual bios i regulację mnożnika - nieźle się na niej kręci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 z grafą to mnie troche zalamaliscie, a plyty nie bede zmienial bo to i tak idzie dla ludzi ktorzy na pewno nie bedo stosowac O/C. co do glosnikow media techa to wiem ze u siebie moge kupic tylko zambre, a wole nie ryzykowac jesli chodzi o mediatech. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...