Skocz do zawartości
cinucha1

Jakie Radiatory Pod Silencera Rev.3

Rekomendowane odpowiedzi

posiadam RADEONA 9550 SAPPHIRE po zamontowaniu ArcticCOOLING rev 3 wykręciłem zegary pamięć: 245 GPU:300, czy po zamontowaniu dodatkowych radiatorów da się jeszcze wykręcić dodatkowo RAMKI?? Jeżeli tak to podajcie w końcu jakie RADIATORY sa w stanie wejść pod REV3

Ps. Grałem dzisaj w need for speeda i giera na max chodzi cudnie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

posiadam RADEONA 9550 SAPPHIRE po zamontowaniu ArcticCOOLING rev 3 wykręciłem zegary pamięć: 245 GPU:300, czy po zamontowaniu dodatkowych radiatorów da się jeszcze wykręcić dodatkowo RAMKI?? Jeżeli tak to podajcie w końcu jakie RADIATORY sa w stanie wejść pod REV3

Ps. Grałem dzisaj w need for speeda i giera na max chodzi cudnie:)

Zdaje mnie się że 9550 się 'troszke' różni od 9500...

I na max chodzi Ci cudnie ? Po co mi była nowa grafika... Fraps i screeny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja mam pytanie, czy mozna gdzies dostac jakies blaszki termoprzewodzace o grubosci 3-10mm ktore nadawalyby sie do przyklejenia na pamieci i radiatora na mojej karcie (sygnatura)? pamieci w tym gigabycie nie sa chlodzone a radiator zaslania kosci co uniemozliwia przyklejenie normalnego radiatora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi