cinucha1 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 jakie radiatory na pamieci radzia 9500pro polecacie, aby zmiescily sie pod arctica cooling silencer rev.3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinucha1 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 czy ktos moze odpowiedziec mi na pytanie wyzej. przegladlem tematy i wiem ze na stowe wejda 12mm. wieksze czyli 15mm jednym sie mieszcza, innym nie. wiec bardzo prosze o rade: ile mm i jakie, pliz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GALTON Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 posiadam RADEONA 9550 SAPPHIRE po zamontowaniu ArcticCOOLING rev 3 wykręciłem zegary pamięć: 245 GPU:300, czy po zamontowaniu dodatkowych radiatorów da się jeszcze wykręcić dodatkowo RAMKI?? Jeżeli tak to podajcie w końcu jakie RADIATORY sa w stanie wejść pod REV3 Ps. Grałem dzisaj w need for speeda i giera na max chodzi cudnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 takie ktore sie zmieszcza... tak trudno zmierzyc ile jest miejsca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 posiadam RADEONA 9550 SAPPHIRE po zamontowaniu ArcticCOOLING rev 3 wykręciłem zegary pamięć: 245 GPU:300, czy po zamontowaniu dodatkowych radiatorów da się jeszcze wykręcić dodatkowo RAMKI?? Jeżeli tak to podajcie w końcu jakie RADIATORY sa w stanie wejść pod REV3 Ps. Grałem dzisaj w need for speeda i giera na max chodzi cudnie:) Zdaje mnie się że 9550 się 'troszke' różni od 9500... I na max chodzi Ci cudnie ? Po co mi była nowa grafika... Fraps i screeny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 to ja mam pytanie, czy mozna gdzies dostac jakies blaszki termoprzewodzace o grubosci 3-10mm ktore nadawalyby sie do przyklejenia na pamieci i radiatora na mojej karcie (sygnatura)? pamieci w tym gigabycie nie sa chlodzone a radiator zaslania kosci co uniemozliwia przyklejenie normalnego radiatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooZioR Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 U mnie pod silencerem rev3 na radku9800pro zmieściły się radiatorki Zalman ZM-RHS1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...