goldenSo Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Święta idą :) Pamięci możnaby poszerzyć bo 512 powoli nie starcza. I tutaj jest kilka wariantów - D43 w sklepach nie widziałem już więc tak : - Dokupić 1 moduł 512mb na allegro - Dokupić 2 moduły 512mb na allegro (mobo wstanie?, duża różnica pomiędzy 1gb a 1,5gb?) - sprzedać D43 na allegro (wchodzi na jakieś 250mhz na asynchro - mój mobile nie lubi się z dużymi fsb) i kupić jakieś inne pamiątki 2x512mb np. Geile (Cl3 - warto?) Kingstony (nie Hyper-X) albo Twinmosy CL 2.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 zostan przy d43 :] mysle ze najlepiej dokup jedna kosc na allegro, dwie to bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Wygląda na to że w esc.pl są D-43. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Ale czy jest sens je trzymać? Skoro z góry wiem że na synchro ich nie puszcze. Jest różnica w wydajności pomiędzy synchro a asynchro z FSB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 jest, a swoja droga to dlaczego Twoj bartek nie chce wiekszego fsb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 jest, a swoja droga to dlaczego Twoj bartek nie chce wiekszego fsb? A może poprostu płyta nie chce... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...