YaYks Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Od niedawna poszukuje jakiegos programu symulujacego keyboard na piecu, wiecie wciskasz klawisz na klawiaturze i gra... Zaciecie szukałem w internacie ale Portier CZesiek powiedzial ze nie wie ocb :mur: . :rolleyes: (żart) Jak znacie jakies nazwy takicgh programow to zapodajcie :wink: Thx z Gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 http://www2.b3ta.com/buffyswear/ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Sorry za ten post, ale nie mogłem Program symulujący KEYBOARD >> OSK.EXE :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Arturia Minimoog V - najlepszy program, warto wydac te 995 złotych:>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Nie jest to program, ale kosztuje tylko 40 dolców a program dostajemy razem :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ja też dołączam się do pytania... ściągnąłem program Arturia Minimoog V demo ale na nim można tylko klikać myszką w klawisze, z klawiatury już się 'grać' nie da - trzeba posiadać kontroler midi i klawiaturę midi. Czy naprawde nie istnieją żadne symulatory keyboardu pod klawiaturkę qwerty? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Moze to ograniczenie wersji demo?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Nigdzie nie znalazłem informacji aby to było ograniczeniem tego programu, a nawet jeśli, to szukam jakiegokolwiek innego najlepiej darmowego programu który takiego ograniczenia nie posiada. Nie zależy mi na jakichś mega hyper funkcjach, tylko aby mógł symulować najprostszy syntezator - keybaord ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...