marcinza Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 witam jak dobrze ustawić parametry pracy tego routera żeby maksymalnie ciągnąc pliki z sieci p2p (bitcomet i emule) ma neo 512 i na standardowym modemie ciągnę max a na asmaxie max 15-20 kb a na emulu ciągle mam low id mam win xp home sp2 i norton internet security 2006 pz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 PRZEKIERUJ PORTY .... Do routera jest świetny MANUAL ......wrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinza Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 ale jak??? jestem totalnym lamerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 to nie trzeba było kupować routera z tysiącem opcji :> ... Hint -> virtual server .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...