Mumin1 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Prosze was o pomoc poniewaz nie moge odpalic plyty instalacyjnej windowsa. Jestem na tyle doswiadczonym uzytkownikiem i wiem jak sie to robi wiec prosze nie pisac zebym zmienil bootowanie plyty albo takie tam bo ja wiem jak sie to robi ale po prostu plyta nie startuje tylko wyskakuje taki blad:"BOOT:Memory overflow error (a nizej pisze) Brak pliku NTLDR Nacisnij ctrl alt del aby zresetowac" pierwszy raz taki blad widze i nie wiem co mam robic. Plyta jest dobra bo ostatnio kilka dni temu z niej instalowalem zreszta probowalem tez innego widnowsa i nic. Prosze was o pomoc moze ktos juz mial taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 1. Uszkodzona taśma/dysk/napęd/pamięci. 2. Sprawdź jakiegoś Linuxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...