mr.purple Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Mam takie pytanie- Mam w domu sieć przewodową na routerze-switchu i chciałbym do niej dołączyć najlepiej bezprzewodowo laptopa. Powiedzcie mi czy jest to w ogóle możliwe i jeśli tak to ile będzie mniej więcej kosztował odpowiedni sprzęt. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 kup router a Access Ponitem i po sprawie - np Asmax 804gu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremeee Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Mam takie pytanie- Mam w domu sieć przewodową na routerze-switchu i chciałbym do niej dołączyć najlepiej bezprzewodowo laptopa. Powiedzcie mi czy jest to w ogóle możliwe i jeśli tak to ile będzie mniej więcej kosztował odpowiedni sprzęt. Z góry dzięki za pomoc. To jeszcze zalezy od tego czy masz laptopa z karta WiFi - bo jak nie to takową tez bedziesz musial dokupic router z acesspointem jak napisal kolega wyzej - polecam tez serie produktów pentagrama - Cerberus sam takowy posiadam i nie mam zadnych zastrzezen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.purple Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 dobra, a jest jakaś szansa żeby się z tym zmieścić do 200zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...