QauczuQ Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Hej, kupiłem teściowi myszkę bezprzewodową optyczną creative za około 75 zł, chcałęm dobrze. Jednak myszka się co chwilę wiesza i nie skutuje przyciskanie przycisku konnekt na myszce i nadajniku. A co dziwniejsze jak jest myszka to klawiatura nie działa i vicewersa :mur: . Może ktoś spotkał się z podobnym problemem. Ja obstawiam albo sterowniki usb albo przerwania usb i złe ustawienie w biosie nie ma tego kompa koło siebie i ciężko sprawdzić, doradzcie coś. pz qauczuq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Tego typu urzadzenia maja zwykle kilka czestotliwosci pracy, na wypadek gdyby powodowaly zaklocenia w dzialaniu jakichs innych sprzetow. Przestaw na inna czestotliwosc i piwinno smigac. Inna sprawa ze urzadzenia bezprzewodowe stworzono chyba tylko dla ludzi baaardzo cierpliwych, bo jakos nigdy nie udalo mi sie na czyms takim pracowac i po paru minutach nie rzucac bluzgami (typu: "czemu to g*** nie dziala?! :mur: ") pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listek2000 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 zgadza sie kupilem se lasera mx 610 i tak bluzgam... myslalem ze podkladka kupilem wypas ICEMAT glass i lipa nadal sie przywiesz haczy nie widzi delikatnych drobniutkich ruchow... pierwszy i ostatni raz kupilem bezprzewodowa!!!! nie polecam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...