Martin_Ez Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 dzięki..u mnie też będzie trójnik bez reza więc pewnie podobna ilość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Z trójnikiem to naprawdę mało trzeba - w tamtym tygodniu złożyłem WC ojcu i zastosowałem trójnik - ok. 03.-04l weszło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Z trójnikiem to naprawdę mało trzeba - w tamtym tygodniu złożyłem WC ojcu i zastosowałem trójnik - ok. 03.-04l weszło ;)to fajno...jutro odbieram z poczty prisona pro i czekam na reszte WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 witam przymierzam się do skladania wc w czym utopic mojego kompa?? myslalem o rozowym borygo + demineralka 50:50 czy bedzie w miare wdajnie?? i najwazniejsze, czy nie bede musial zbyt szybko czyscic ukladu?? a moze inna mieszanka?? jestem otwarty na propozycje pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Taki roztwor jest w pelni bezpieczny. W zasadzie mozna dac 100% borygo, roznice w wydajnosci sa niewielkie, ale na korzysc wody. 50:50 calkowicie eliminuje glony i ew jakas korozje ktora moglaby wystapic z powodu zastosowania w ukladzie roznych metali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 ok dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 tylko do mojego wchodzi 4,5l wody :] Po tym jak pompka mi sie rozjechała wsadziłem ją do garnka i zalałem kranówą (niczego innego nie miałem). I teraz wąż który moczy się w garnku zrobił się mleczny (nawet nie chce wiedzieć co to za syf tam siedzi). Węże w wc są ok... troszeńke może zmatowiały... Czy ocet może zaszkodzić bloczkowi, i pompce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ja mam demineralka+ ok 15% borygo eko z boryszewa-troche blady kolorek ale za to jak coś kapnie to klei sie tylko minimalnie-czyste borygo jużjest mocno klejace i trudner do wyczyszczenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Czytamy, znowu czytamy, jak czegoś nie ma... znów czytamy. A jak już NAPEWNO nie ma odpowiedzi - piszemy. Ale przed napisaniem. Znów czytamy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Niedługo będe zalewał układ na nowej platformie,węże zmieniłem na mniejsze,zastanawiam się nad płynem,miałem 100% borygo eko i w sumie byłbym w 100% zadowolony gdyby nie to ,że po 8 miechach użytkowania blok na cpu miał troszke zielonego osadu,chciałbym wyeliminować całkowicie wszelkie osady,jakiego płynu użyć? Miał ktoś w układzie Borygo ALU Formula?Trafilem tez na plyn Ergolid ,do instalacji chłodniczych,jest trudniej dostepny ale juz znalazlem sklep internetowy ,ktory posiada ten plyn kosztuje 8,10zł za litr. Poradzcie prosze jakiego plynu uzyc aby zminimalizowac wytracanie osadu,zadbac o nie skorodowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Ja przesiadłem się na glycoshella z lekką domieszką deminaralki po tym jak płyn z TESCO stracił kolor i w całości osadził się we wszystkim w układzie. Trochu płukania było :-/ Niedawno przy przenosinach do Chiefteca miałęm niezłą powódź i żadne suszenie nie pomagało dopóki nie przepłukałem wszystkiego spirytusem. Dopiero wtedy komp zaczął pracować normalnie (a w szczegółności grafa, bo mobo nawet z glycoshellem między slotami chodziła normalnie :blink: asrock rulez he he :D ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 mam kilka miesięcy borygo eko z boryszewa+ demineralka w proporcjach 205 borygo/80 demineralka i jest ok-nie nie rośnie, nie ma osadu a do tego w razie pkapniecia płynu przy dolewaniu czy jakiegoś wycieku nioe klei to sie jeszcze trak tragficznie jak czyste borygo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 mam kilka miesięcy borygo eko z boryszewa+ demineralka w proporcjach 205 borygo/80 demineralka i jest ok-nie nie rośnie, nie ma osadu a do tego w razie pkapniecia płynu przy dolewaniu czy jakiegoś wycieku nioe klei to sie jeszcze trak tragficznie jak czyste borygo.Mowie EKO mialem i po pol roku troszke osadu bylo nie zeby jakas kompletna syfioza ale troszke osadu bylo,co jesszcze mozecie powiedziec o tym plynie Glycoshell,interesuja mnie jeszcze dwa Ergolid i Borygo Alu formula. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 ja mialem borygo różowe ( miesiąc temu "nowość!" :lol: ) 50/50 z demineralka i po 2 tygodniach mleko nie węże... możliwe że to przez złą jakość węży ?? bo teraz mam samo borygo różowe w tych samyc wężach (tzn nowych :)) i jeszcze wieksze mleczko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 ja mam borygo eko +demineralka w proporcjach podobnych to tomcata i wszystko czysciutkie po 2 miesiacach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufoufnal Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 jak płyn do WC od thermaltake'a sie zachowuje w ukladach? zadnych korozji? nie przewodzi pradu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Borygo eko + demineralka 50:50 i po 6 miechach zero osadu. Teraz mam w proporcjach 3:2 i po 2 tygodniach jak na razie tak jak było ;] 05_03_1992 To na pewno przez złą jakość węży. Ja mam te same węże już ponad pół roku i są takie jak były. (godmar do benzyny i oleju ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Nikt z was nie używa płynu innovatek ? Ja go mam od początku (od 3 miesięcy) i jak do tej pory wszystko wygląda jak nowe. Bloczki i pleski są czyściutkie, zero osadów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Wie ktoś co wlać do wc aby uzyskać czerwony kolor w UV i nie zasyfić układu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufoufnal Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Sprobuj to: http://mcs.pc.pl/produkt298.html Lub to: http://mcs.pc.pl/produkt159.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Ten drugi środek miał @Jarogniew i zasyfił mu układ. Jakie dw albo trzy kolory bo zmieszaniu dają czerwony :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Wie ktoś co wlać do wc aby uzyskać czerwony kolor w UV i nie zasyfić układu ? http://www.realitynet.pl/shop/index.php?d=produkt&id=29 Tani i dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Wie ktoś/sieę domyśla jaki płyn/węże są w tym układzie? http://forums.bit-tech.net/showthread.php?...age=5&pp=20 Jest to idealnie taki kolor jaki by mi pasowal(po podświetleniu), ale nie potrafię ustalić, co to konkretnie jest. P.S. Mam nadzieję, że dobry temat wybrałem :) Edytowane 23 Października 2006 przez Diverse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Innovatek wąż 8x10mm UVR niebieski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Dzieki. A do tego, żeby nie psowac kolorów, 50:50 woda demineralizowana i to niebieskie coś a las borygo orlenu i myślę, że będzie jak to mowią gites. A tłuzszcza niebiegła w Piśmie będzie śię dziwować, a jak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Innovatek wąż 8x10mm UVR niebieskiJesli to jest niebieski to ja jestem baletnica. Jak dla mnie to to jest białe. Tzn. prawdopodobnie węże są koloru białego nieprzezroczyste. A wiadomo jak wygląda sam biały kolor w UV (np. kartka papieru) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Za 2 dni napełniam układ. Mam zamiar wlać : -borygo eko -demineralka -barwnik (czerwony) z rn Jako że samo borygo eko świeci w UV to czy nie straci tej właściwości po dodaniu barwnika ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) heh chyba zostałeś baletnicą :wink: http://img.photobucket.com/albums/v205/Sc4...planrevised.jpg to jest niebieski UVR Innovatek dla porównania zdjęcie moich innovateków: edit: ako że samo borygo eko świeci w UV to czy nie straci tej właściwości po dodaniu barwnika ? nie straci, miałem podobną mieszankę :) Edytowane 23 Października 2006 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Moim zdaniem niebieskie. Wiele zależy także od ustawień aparatu, przy robieniu zdjęć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 hmm, niezle te katody, nie spodziewalem sie, ze te elementy na dfi tak mocno swieca :) Jaką konkretnie masz katodę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...