Skocz do zawartości
Mazzi

Qvc-120 I K7s5a Pro

Rekomendowane odpowiedzi

szybkie pytanie:

czy na ecs k7s5a PRO (ten bez 4 dziurek na mocowanie duzych coolerow) wejdzie pentek QVC-120??

czy o nic nie zawadzi???

na oko sie zmiesci:)

szybciorem prosze o odpowiedz:)

wejść możę wejdzie ale zależy jak daleko masz do zasilacza. Ale osobiście to chyba wybrałbym coś o mniejszej wadze np jakiegoś alcu bo ECS nie grzeszy jakością płyt a i pewnie nie przewidział żę może wisieć na sockecie proawie 700g miedzi :D

Wiem wiem te 4 dziurki przydałyby się, ja też nie mam ich :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wejść możę wejdzie ale zależy jak daleko masz do zasilacza. Ale osobiście to chyba wybrałbym coś o mniejszej wadze np jakiegoś alcu bo ECS nie grzeszy jakością płyt a i pewnie nie przewidział żę może wisieć na sockecie proawie 700g miedzi :D

Wiem wiem te 4 dziurki przydałyby się, ja też nie mam ich :mur:

miejsca jest wystarczajaco, bo mam bigtowerke. nawet mierzylem chwile temu:)

nie wiem czy kondensatory przeszkadzac nie zechca, to mnei glownie martwi...

zastanawiam sie, czy by nie podczepic tego coolera na jakichs dwoch mocowaniach (linkach) :)

trzeba mi cos dobrego do schlodzenia A2400+, jak najcichszego i zeby temp nie przekraczala tych 45stC :mur: komp dziala jako serwer i stoi pod moim biurkiem :D

ps. znalazlem w miare atrakcyjnego pentka (80zl) i tak sie miotam dlatego :)

Edytowane przez Mazzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam jeszcze jedno pytanie. jaka jest odleglosc od podstawy coolera do dolnej czesci skrzydelek radiatora, tzn. ta odleglosc:

na rysunku to jest pokazane:)

bo boje sie, ze zawadzi dolem radiatora o ddra:/

post-110790-1131898027_thumb.jpg

Edytowane przez Mazzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi