Skocz do zawartości
HucK

Dziwne Odgłosy

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz czas na mój temat...

Nie wiem czemu od pewnego czasu co jakiś czas jakieś dźwięki się wydobywają z głośników (takie granie śmieszne)... Bardzo ciche, ledwo słyszlne... Jak nic nie robie to też, nawet wtedy jak jestem w biosie, lub winda się włącza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz tuner tv ? kiedyś gdzies był topic (nie pamietam gdzie) w którym koleś napisał że też słyszał w głośnikach jakieś cichutkie dzwięki nawet przy wyłączonym kompie, a po dokładniejszym wsłuchaniu okazało sie że odbiera jakąś rosyjską stacje :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam, a ajk odłącze głośniki od karty dźwiękowej to cichną...

Może UFO odbieram... :D :lol:

zadzwoń do strefy 11 :lol: . a tak na serio to spróbuj się wsłuchać w te głośniki co tam leci czy jakaś muza czy coś gadają ... jak odbierasz jakieś radio to mieszkasz w jakiejś radioaktywnej strefie :P raczej tego efektu nie da sie pozbyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na szczęście na swoich Creativach mam tylko szum eteru.

Niemniej jednak temat ciekawy i chciałbym kiedyś na własne uszy coś takiego doświadczyć - oczywiście nie u siebie.

Zastanawia mnie tylko, jak mocny sygnał musi nadawać stacja, aby tak się działo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz czas na mój temat...

Nie wiem czemu od pewnego czasu co jakiś czas jakieś dźwięki się wydobywają z głośników (takie granie śmieszne)... Bardzo ciche, ledwo słyszlne... Jak nic nie robie to też, nawet wtedy jak jestem w biosie, lub winda się włącza...

Dobrze że nie widziałeś "White Noise", bo po tych jazdach z głościkami nabawiłbyś sę zchizy.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie o tym samym pomyslalem! Zreszta nie musi ogladac filmu! Wystarczy ze w nocy przy zgaszonym swietle przy przegladaniu stron www i nie sluchajac muzyki a majac wlaczone glosniki nagle mu cos zacznie dziwnie grac, cos mowic, cos szumiec. az teraz mi ciarki przechodza po plerach.... a jak ktos nie ogladal filmu, to napewno ogladal przynajmniej Ring. Wyobrazcie sobie teraz ze slyszycie takie dzwieki z waszych glosnikow jak na tej kasecie.... o mamo..... teraz sie nawet boje!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi