HucK Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Teraz czas na mój temat... Nie wiem czemu od pewnego czasu co jakiś czas jakieś dźwięki się wydobywają z głośników (takie granie śmieszne)... Bardzo ciche, ledwo słyszlne... Jak nic nie robie to też, nawet wtedy jak jestem w biosie, lub winda się włącza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 masz tuner tv ? kiedyś gdzies był topic (nie pamietam gdzie) w którym koleś napisał że też słyszał w głośnikach jakieś cichutkie dzwięki nawet przy wyłączonym kompie, a po dokładniejszym wsłuchaniu okazało sie że odbiera jakąś rosyjską stacje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) Nie mam, a ajk odłącze głośniki od karty dźwiękowej to cichną... Może UFO odbieram... :D :lol: Edytowane 12 Listopada 2005 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Nie mam, a ajk odłącze głośniki od karty dźwiękowej to cichną... Może UFO odbieram... :D :lol: zadzwoń do strefy 11 :lol: . a tak na serio to spróbuj się wsłuchać w te głośniki co tam leci czy jakaś muza czy coś gadają ... jak odbierasz jakieś radio to mieszkasz w jakiejś radioaktywnej strefie :P raczej tego efektu nie da sie pozbyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 To tak nagle niespodziewanie, leci tam raczej taka muza... Jak by to moglo odbierac jak nie mam nawet radia w pokoju...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 hehe indukują ci sie sygnały na zwojach w głośniku... kuzyn przez kolumny (mega koncertowe) odbierał krótkofalowców :P i to głośno, normalnie sie słuchało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Ja na szczęście na swoich Creativach mam tylko szum eteru. Niemniej jednak temat ciekawy i chciałbym kiedyś na własne uszy coś takiego doświadczyć - oczywiście nie u siebie. Zastanawia mnie tylko, jak mocny sygnał musi nadawać stacja, aby tak się działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekken666 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ja w swoich starych glosnikach (chyba za 30zl) odbieralem jakis gosci co ze soba gadali to bylo to np glosno ale zadko :) (chyba CB radio to bylo albo jak kolega wczesniej mowil krotkofalowki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Teraz czas na mój temat... Nie wiem czemu od pewnego czasu co jakiś czas jakieś dźwięki się wydobywają z głośników (takie granie śmieszne)... Bardzo ciche, ledwo słyszlne... Jak nic nie robie to też, nawet wtedy jak jestem w biosie, lub winda się włącza... Dobrze że nie widziałeś "White Noise", bo po tych jazdach z głościkami nabawiłbyś sę zchizy. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaTeKa Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Dokladnie o tym samym pomyslalem! Zreszta nie musi ogladac filmu! Wystarczy ze w nocy przy zgaszonym swietle przy przegladaniu stron www i nie sluchajac muzyki a majac wlaczone glosniki nagle mu cos zacznie dziwnie grac, cos mowic, cos szumiec. az teraz mi ciarki przechodza po plerach.... a jak ktos nie ogladal filmu, to napewno ogladal przynajmniej Ring. Wyobrazcie sobie teraz ze slyszycie takie dzwieki z waszych glosnikow jak na tej kasecie.... o mamo..... teraz sie nawet boje!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ja mam lekką schizę, bo jakąś godzinę temu skończyłem oglądać White Noise. Potem wchodżę na forum, do tego działu i patrze, temat "Dziwne odgłosy" :blink: :lol: Dobra nie robię offtop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...