SfinX69 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) Hej.Mam jakies spyware w Documents & Seetings w folderze.Wie ktos moze jak usnuac plik DAT.Za kazdym razem pisze mi ze nie mozna usunac bo jest w uzyciu.Jak to zrobic zeby sie dalo usunac plik Dat siedzi w Cookies:/Prosze o szybka pomoc Edytowane 12 Listopada 2005 przez SfinX69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 jeśli jest to plik index.dat to go nie wywalisz bo jest to plik windowsa. a pozatym nie jest to żaden spyware. chyba że ci sie jakiś spyware pod niego podszywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Jaka dokladnie ma nazwe ten plik? Wklej moze na forum log z hijackthis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SfinX69 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Zrobilem panowie formata bo mi nerwy puszczaly i wszytko ladnie chodzi.Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...