costi Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam! Czy jest mozliwosc, zeby zmusic wspomnianego w tytule pilota, wraz z Irda podlaczona do plyty glownej, do dzialania jako pilot sterujacy calym kompem (a nie tylko oprogramowaniem od karty TV?) Glownie chodzi mi o regulacje glosnosci w Windowsie, sterowanie Winampem czy Media Player Classic oraz uruchamianie aplikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Przez irde raczej nie. Sciągnij sobie Girdera i zrób do niego odbiornik(<10zł). Bedzie działało z wiekszoscia zwykłych pilotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Mozna i tak... A czy takie cos bedzie tez robilo za standardowa Irde (czasami podlaczam fona przez Irde)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 NIe będzie, bo jest to tylko odbiornik i działa inaczej niż irda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf.fal Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Siemka ja mam tez chec sterowac kompem za pomoca pilota od karty TV Winfast 200 XP Expert! Sciagnalem Girder 3 ale nei wiem jak skonfigurawac go zeby mozna bylo dizalac pilotem? Czy nie wystarczy sam pilot i czujnik dolaczony do karty TV ? Skoro dziala karta TV to reszta chyga juz jest kwestia oprogramowania ? Jesli ktos wie jak to skonfigurowac to czekam na info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Na oficjalnej stronie Girdera widzialem plugin wlasnie do Twjej karty - nie pamietam tylko, czy byl do Girdera 3 czy 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf.fal Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Na oficjalnej stronie Girdera widzialem plugin wlasnie do Twjej karty - nie pamietam tylko, czy byl do Girdera 3 czy 4. Jak mozesz to podaj link i jak to skonfigurowac bo u mnie widzi przy UIR/IR tylko porty com :mur: Jak wiesz jak skonfigurowac co "cacko" to napisz Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Tu masz pluginy do Girdera 3.3: http://www.promixis.com/downloads.php?mode...der&lucCode=800 Jesli chodzi o konfiguracje, to nie testowalem tego, wiec nie pomoge niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf.fal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) dzieki sciagnalem wersje 3.3 i plaginy do niej i przynajmniej pilot dziala teraz musze sei zabrac za konfiguracje i nauczenie aplikacji SZkoda ze wersja ta jest tylko 30 dniowa :mur: Dzieki Costi Edytowane 5 Grudnia 2005 przez Raf.fal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 @Raf.fal lepiej usun ostatnia linijke postu zanim dostaniesz bana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf.fal Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 @Raf.fal lepiej usun ostatnia linijke postu zanim dostaniesz bana. dzieki ze czuwasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LouisCiffer Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 wie ktos moze jak przypisac konkretny przycisk na pilocie do jakiejs funkcji? mam gaidera + plugin do mojej karty i udalo mi sie ustawic zmiane glosnosci....no powiedzmy ze sie udalo dziala to tak ze wcisniecie dowolnego przycisku na pilocie zwieksza glosnosc:/ wie ktos moze jak zrobic zeby przypisac ta funkcje tylko do jednego przycisku (na pilocie) zeby na innych mozna bylo ustawic inne funkcje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf.fal Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 wie ktos moze jak przypisac konkretny przycisk na pilocie do jakiejs funkcji? mam gaidera + plugin do mojej karty i udalo mi sie ustawic zmiane glosnosci....no powiedzmy ze sie udalo dziala to tak ze wcisniecie dowolnego przycisku na pilocie zwieksza glosnosc:/ wie ktos moze jak zrobic zeby przypisac ta funkcje tylko do jednego przycisku (na pilocie) zeby na innych mozna bylo ustawic inne funkcje?? Musisz miec utworzone poszczegole grupy np winamp, dvd, itp wybierasz jaka ma byc funkcja (np stop w winampie ) dajesz wczytaj kod i wciskasz odpowiedni przycisk na pilocie i program przypisuje temu przyciskowi funkcje stopu i tak z kazdym .... Milej zabawy Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...