Lajne Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam, Dzisiaj podczas użytkowania ni z gruszki ni z pietruszki zawiesiła mi sie moja ukochana gierka cod multiplayer. Lajtowo zrestartowałem kompa, ale poźniej już nie było tak fajnie. Komp "staje mi" równo co ok 3 sec na niecałą sekundke ? Widać to nawet przy energicznym ruszaniu myszką, słuchaniu winampa (przycina się) graniu. zmieniłem taśme od dysku, podociskałem styki etc, pamięc i nic nie dało. Temperatura procka przy restarcie kompa (w biosie) 58-60 c, ale zawsze chyba tyle miałem. Skaner online MKS'u tez nic nie znalazł. Żadnych nowych/dziwnych procesów tez nie widze, a obciążenie procka przy bezczynności nie przekracza 10%, a przeważneie 0-2%. Sprzęcik: AThlon 2000+ msi kt4v 512 ddr dysk Caviera 120 8mb win xp proff pomożcie co mam zrobić. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 W biosie 58-60* :-| To pod obciazeniem bedzie duzo wiecej = o stabilnosci zapomnij. Sprawdz czy sie wentyl na procku nie zasyfil na tyle, ze sie ledwo kreci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Ja miałem podobny problem i u mnie była to wina programu minitorującego do płyt MSI. Chodzi mi tu o corecenter. Wyłącz go i sprawdź czy dalej występują zwisy. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jeśli nie programik MSI i temperatura, to pozostaje jeszcze zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...