lechgyver Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) Mam odtwarzacz mp3 creative muvo fm tx 256 M, bardzo fajna rzecz ale niestety podziały się z nim złe rzeczy. Podczas odtwarzania mp3 wiesza się i czasami ponowne uruchamiania nic niedają, nie mozna słuchać piosenek, radio chodzi dobrze, ale na mp3-kach sie wyłącza. Postanowiłem więc wgrać nowe oprogramowanie, znalazłem na stronie creative'a ale zeby je wgrać trzeba w odtwarzaczu ustawić opcję 'RECOVERY MODE" i ni cholery nie wiem jak to zrobic. Czytałem wiele postów na róznych stronach i widze, że ludzie mają z tym problemy bo nie ma jasno określonego jak to zrobić. Coś tam piszą o tym że trzeba wyjąć baterie itd ... ale jakoś mi nei idzie. Może ktos się juz zetknał z tym problemem i będzie wiedział jak mi pomóc. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Edytowane 12 Listopada 2005 przez lechgyver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechgyver Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 JUZ sobie poradziłem , wgrałem nowy sofcik i jest znakomicie:)) Nie ma to jak CREATIVE, troche sie z tym pomęczyłem zeby wgrac soft ale warto było:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...