_nc_ Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) teraz temp w everescie mam 53 Stopnie :( Ale nie mam pasty i nie moge go niczym nasmarowac. Pasta pewnie tez obnizy jakeis 5 stopni A co myslicie o tym wiatraczku http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71444769 Dobrze schlodzi mojego athlonika 1200 ? na droższego nie mam $. Edytowane 15 Listopada 2005 przez _nc_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Bardzo dobrze, ma sporo miedzi i był zachwalany swojego czasu. W zestawie jest pasta, więc skończy się twoja udręka. Możesz go z powodzeniem kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 jestem znowu. Tym razem mam takie pytanko. ZNALAZŁEM PASTE ! :) tzn. jest to ta titana co juz wczesniej była ale zawsze cos. Teraz powiedzcie mi jak ją nałozyc ? dac na rdzen troche i przy zakladaniu radiatora sie rozejdzie czy jak ? gruba ta warstwa musi byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 daj na środek rdzenia kropelke wielkości 1/2 ziarnka grochu, gdy radiator dociśnie procka to pasta sie sama rozejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Nakładanie pasty - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=95897 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) dobra nałozyłem paste tak jak mowil janio. nie wiem czy sie rozeszło po całym bo nie zdejmowalem. Teraz odziwo z 56 mam 43 stopnie <lol2> czyli chyba pasta dobrze sie rozeszła. Edit dobra zdjąłem jeszcze raz radiator pasta ułozyła sie super , tylko troszke sie maznęło na proca ;/ temp 43-44 st. na podstawie programu EVEREST HOME EDITION Edytowane 16 Listopada 2005 przez _nc_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...