KAMILcom Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 witam odrazu mówie szukałem w googleach i w wyszukiwarce forum teraz pytanie : czym różni sie obudowa ATX od taniej obudowy AT (chodzi mi os samą obudowe bez zasilacza) i czy opłaca sie kupić BIG TOWERA 6 zaślepek na cd i 2 na ffd stara do modyfikacji za 20 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=112050 a to czy sie oplaca zalezy od Ciebie, od Twojego widzimisie ;] jesli buda jest solidna i masz troche wolnego czasu i ochoty zeby przerobic na atx i jakos ja upiekszyc to czemu nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 jak byś mógł to wrzuć fotki bo mi nie działeaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 niestety fotek nie mam ale mysle ze sa one zbedne bo wszystko jest opisane slowami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Atx od at nie wiele się różni [; mój bigtower [; at świetnie pracuje jak o atx. Różnica to zasilacz (ale to wiadomo) wejście klawy (troszkę z tyłu trzeba ją pociąć ale to nie problem), rozstaw śledzi się nie zmienił. Moim z daniem warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 tutaj masz fotki jak at wyglada http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...0entry1729904 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...