KAMILcom Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 wiec mam wyświetlacz LCD nie wiem ile to ma rozidzielczości ale wiem że ma 14 pinów z tyłu a chyba z tego co czytam w standardzie jest 16 czy sa takie programy co go obsłużą zdjecia tego wyświetlacza http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/7...5931/71593116_1 http://photos.allegro.pl/photos/400x300/71...715931/71593116 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Ten najdłuższy oraz ten po prawej do obsłużenia przez TO. Co do tego po lewej, to pewnie też, ale nie mogę się doczytać nazwy kontrolera... UPDATE: Sorry, coś spartoliłem z adresem :oops: Edytowane 14 Listopada 2005 przez Ponury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 kup sobie wtyczke pod LPT i kawałek kabla i sam zrób... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 jakiś cieć nei umie rysować schematów a poem Ty sie pytasz co to jest 10k.. chociaż nawet gdyby symbole były poprawne też byś zapewne nie wiedział... to sa potencjometry montażowe... poszukaj w goglach jesli nie kojarzysz... o co ma chodiz ć z 25 pinami? :> Pzatym nie wiem czy drukarka ma podpięte odpowiednie piny ze złącz LPT, tak aby wprost wykorzystać ten kabel do LCD... Chcesz wiedzieć który kabel do czego?.. omomierz w łape i sprawdź... aha.. nie wiesz co to omomier :)... no to trudno.. nie ma dla Ciebie ratunku :wink: znajdź sobie polską stronę jeśli nei znasz niemieckiego... nawet na tweaku był sporo razy ten schemat... i opis w wersji polskiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 ...no i jeszcze, o ile wciąż jesteś tym zainteresowany, powiedz dokładnie, który wyświtlacz podłączasz, bo pokazałeś trzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...