kszonek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 na te pamieci to bym zbytnio nie liczył ;) ale moze. A rdzen ma szanse pojsc wyzej. masz jeszcze pelta - odrobina fantaji i walnij go na grafe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 zmiesci Sie i bedzie mi 4 pamiatki chlodzic :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 btw. po co raven, raven jest droooogi.Wcale nie, raven robi wszystko na nowych cześciach, a za to trzeba zapłacić. Pomyśl, że FC to jak kobieta, wolał byś dziewicę czy taką co była już z kilkunastoma ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Wcale nie, raven robi wszystko na nowych cześciach, a za to trzeba zapłacić. Pomyśl, że FC to jak kobieta, wolał byś dziewicę czy taką co była już z kilkunastoma ;] ? wiesz z dziewicą to jakas taka odpowiedzialnosc...poza tym nie mają jeszcze praktyki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Beznadzieja z dziewica zero expo. i ma jakieś bariery... a taka doświadczona to można zaszaleć z czyms nowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Beznadzieja z dziewica zero expo. i ma jakieś bariery... a taka doświadczona to można zaszaleć z czyms nowymDobra, ale my tu mówimy o FC :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Dobra, ale my tu mówimy o FC :lol:sam zaczałeś o rozdziewiczaniu zboku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Jesteście chorzy..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Kynku jak Cie tu dawno nie widzialem :P Pozdro. Nie chce mi sie przewracac calego tematu,dlaczego sprzedajesz Kooboos swoje chlodzonko?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 hmmm, robie odkorbione WC, zre za duzo pradu, i jakos nigdy sie nie moglem zebrac do kupyy zeby zrobic izolacje, wiec nie ma sensu tego trzymac w domu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) ale myślisz że takie fc dłużej będziesz trzymał przecież ten pelt jest o wiele bardziej wygodny mniej miejsca, bardziej bezpieczny a tylko brakuje ci zrobionej izolacji a ffc jeszcze głośniejsze jest do tego dość trochę stracisz psrzedawając to cacko. Edytowane 5 Lutego 2006 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ale myślisz że takie fc dłużej będziesz trzymał przecież ten pelt jest o wiele bardziej wygodny mniej miejsca, bardziej bezpieczny a tylko brakuje ci zrobionej izolacji a ffc jeszcze głośniejsze jest do tego dość trochę stracisz psrzedawając to cacko. Ale żre mniej poweru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Ale żre mniej poweru :)i może być ciche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 i może być ciche Albo pozbawione wogóle dźwięków (vel. FC piotresowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Albo pozbawione wogóle dźwięków (vel. FC piotresowe)jestem nie w temacie :P które? link!:P bez kompresora że bez dźwięków? toż to nie fc : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 jestem nie w temacie :P które? link!:P bez kompresora że bez dźwięków? toż to nie fc : P chyba chodziło a noislessDD ravena ;) tam były ciche 120tki i danfoss nl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 te danfossy nl są aż tak ciche? : O mysłałem że głośność jak 120 na 12v ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 te danfossy nl są aż tak ciche? : O mysłałem że głośność jak 120 na 12v ;) ja tam nie wiem, ale podobno ciche. "moj" iobo jest nawet cichy, po wsadzeniu w uklad i wygłuszeniu moze byc calkiem cicho, a na nowym danfossie, ktory jest co prawda mocniejszy, ale "lepszy" moze byc jeszcze lepiej. W kazdym razie podobno 4x120@5V była głosniajesza od kompresora :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...