s3ba87 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Kupilem niedawno monitor.... Samsung SyncMaster 913N mam go juz prawie miesiac i mialem tak od poczaku,ale teraz zaczelo mnie to zastanawiac i niepokoic.Czy tak powinono byc? Obraz migota,pulsuje... widac to golym okiem.Nawet jak wejdzie ktos to pokoju to pyta sie czemu on tak "skacze" Nie umiem tego dokladniej opisac...mysle ,ze to wystarczy..> PROSZE O pomoc!!!! DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 może przestawienie czestotliwosci odsiwerzanie pomoze. u mnie lg1715s na 75Hz obraz był jakby rozmazany, a przy 60Hz ładny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGO Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Podłanczam sie pod temat. U mnie wystepuje ten sam problem, na 60Hz migocze ostro ze widac to normalnie golym okiem, a jak zmienie na 75Hz to juz jest prawie OK Moj monitor to tez Samsung SyncMaster 913N Czytalem ze na 60Hz monitor LCD pracuje najlepiej ale u mnie chyba sie to nie sprawdza Migotanie zauwazylem kilka tygodni temu, a monitor kupilem w grudniu 2005 Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 a przez jakie złącze masz podłączony monitor? Może się poluzowało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGO Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 złącze mam zwykłe, nie DVI poluzowanie odpada, bo kable sa przykrecone do kompa i do monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 może przestawienie czestotliwosci odsiwerzanie pomoze. u mnie lg1715s na 75Hz obraz był jakby rozmazany, a przy 60Hz ładny Takie objawy mogą być na D-Sub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 albo zobacz jeszcze ten lcd u jakiegoś kolegi, wtedy będziesz miał pewność gdzie jest jakiś feler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) ja mam samssunga 730BF i na 75Hz w cs'ie mam taka smuge przy gwaltowniejszych ruchach ale przy 60Hz jest ok :D rozd 1280/1024 Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez osa512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Cóż mój Sync 913N spisuje się bez zarzutu. Pracuje na 1280x1024 na 70Hz via D-SUB i nie ma z nim żadnych problemów. PS proponuje zainstalować sobie drivery do monitora (te z CD dołącznego do niego) i ukryć nieobsługiwane częstotliwości bo 913N jesli dobrze pamientam ma napisane wyraźnie w manualu ze powinien pracowac na 60Hz lub 70Hz (w zalezności od rozdzielczości). O 75Hz nigdzie nie jest wspomniane. Edytowane 27 Czerwca 2006 przez darksoul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...