.MaGiK. Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Posiadam karte ATI Radeon 9600 256MB DDR/128bit TV/DVI AGPx8 i chcaiłbym sie dowiedzeć jakie są najlepsze sterowniki do tej karty (lub ogólnie do kart ATI Radeon) i jak nejlepiej ją skonfigurować (prosił bym o screny lub linki do stron). Jestem zupełnie zielony z tego tematu. THX z góry za odpowiedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Z tego co wiem (mimo że nie mam i nie miałem radeonów) to chyba Omega driver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.MaGiK. Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 ja jestem kompeltnym noobem w tych sprawach... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Omega driver + google = wynik [pierwszy link od gory] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.MaGiK. Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 są tam. Mam skonfigurowac to tak jak jest pokazane? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...