Michał1 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 witam, w opcjach karty graficznej (radeon 9200) jest zakładka SMARTGART i można tam ustawić prędkość AGP. Obecnie mam ustawione na Off. Gdy chcę zmienić na więcej, czyli na 4x albo 8x dostaje komunikat że komputer musi sie ponownie uruchomic zeby przetestowac zmiany. Po ponownym uruchomieniu nadal jest Off. Przypuszczam ze trace troche na wydajności w grach z takim ustawieniem. Moja płyta to ASROCK K7S8X i z tego co pamietęam to obsługuje nawet AGP 8x. Sterowniki - najnowsze Catalyst 5.11. Karty nie podkręcałem. Macie jakieś pomysły co zrobić, dlaczego nie chce sie zmienić na więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Zainstaluj stery do płyty gł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 heh, dzięki. takie to proste. Myslalem ze te z plyty wystarcza, ale sciaglem nowsze do K7S8X stad http://www.asrock.com/support/Download/dl_k7s8x.htm i już wszystko działa. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...