pecetomaniak Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Witam Osatnio zainstalowałem nakładkę na IE - > Avant Browser. I teraz nie mogę otworzyć żanej strony, pokazuję mi sie taki komunikat (patrz załącznik). Używam Mozilli i w niej strony laduja sie bez problemu. Podczas przegladania stron wlaczony jest firewall Sygate Personal i Norton Internet Secrurity. Byc moze chodzi o to zeby odblokowac jakies procesy>>> nie wiem :( prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 masz zepsute DNS'y to często wina Spyware / Trojanów. Wyczyść komputer ze smieci i powinno działac wyśmienicie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecetomaniak Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Hmmmm....ciekawe. Mam na kompie zainstalowanego Spyware Doctor, Norton Internet Secrurity 2005, Sygate Personal Firewall i jeszcze win xp firewall. Robię regularne scany i nic nie wykrywa...a więc o co chodzi??? masz zepsute DNS'y to często wina Spyware / Trojanów. Wyczyść komputer ze smieci i powinno działac wyśmienicie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apresto Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Program jest blokowany przez firewall. Musisz wejść w Norton Int Sec > System Status > Personal Firewall On > configure > Programs > Avant.exe >Internet Acces >Permit All > OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecetomaniak Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Już dawno to zrobiłem i nic to nie daję. Nadal jest tak jak było. Program jest blokowany przez firewall. Musisz wejść w Norton Int Sec > System Status > Personal Firewall On > configure > Programs > Avant.exe >Internet Acces >Permit All > OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...