Skocz do zawartości
Crusher

Geforce2 Tv Out

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Niedawno sprawilem sobie w/w karte (nie jest to szczyt techniki w dobie Radeonow ale dla mnie starczy) i mam problem ze sterownikami. Wiem ze nie zawsze najnowsze oznacza najlepsze dlatego postanowilem zasiegnac porady tutaj. Generlanie chodzi mi o detki z uwagi na najwieksza ilosc FPSow w CounterStrike'u P

Karta mniej wiecej wyglada tak ~> http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servic...00/MVC-003F.JPG tylko bez wiatraczka

Od razu spytam sie czy jest sens instalowania wiatraka ? Dzieki za wszelkie odpowiedzi.

P.S. Sory za brak polskich liter.

Edytowane przez Crusher

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla twojej karty najlepsze będą stare detonatory z serii 3x.xx . albo jeszcze lepiej jeśli masz płytke która była dołączona do karty to tam powinny być stery. a co do wiatraczka to jeśli masz zamiar na niej grać, to wskazamy byłby wiatraczek, a jeśli nie to przynajmniej zapewnij dobry obieg powietrza w budzie, zamontuj jakiś wiatrak wyciągający ciepłe powietrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz jakieś opory co do instalowania wentylatora ? Nie chcesz go ?

Jeśli tak to zmień radiator na jakiś pożądniejszy i zapodaj dobrą pastę bo zapewne orginalnie są tam jakieś fluki.

Włącz smarka, najlepiej w pętlę, i patrz czy nie ma artefaktów. To będzie pierwszy sygnał, że karta nie wyrabia. Nie zaszkodzi też czasami dotknąć paluchami radiatora czy nie paży haha.

jeśli będzie ok. to znaczy że karta poradzi sobie bez wentyla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi