Crusher Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Niedawno sprawilem sobie w/w karte (nie jest to szczyt techniki w dobie Radeonow ale dla mnie starczy) i mam problem ze sterownikami. Wiem ze nie zawsze najnowsze oznacza najlepsze dlatego postanowilem zasiegnac porady tutaj. Generlanie chodzi mi o detki z uwagi na najwieksza ilosc FPSow w CounterStrike'u P Karta mniej wiecej wyglada tak ~> http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servic...00/MVC-003F.JPG tylko bez wiatraczka Od razu spytam sie czy jest sens instalowania wiatraka ? Dzieki za wszelkie odpowiedzi. P.S. Sory za brak polskich liter. Edytowane 13 Listopada 2005 przez Crusher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 dla twojej karty najlepsze będą stare detonatory z serii 3x.xx . albo jeszcze lepiej jeśli masz płytke która była dołączona do karty to tam powinny być stery. a co do wiatraczka to jeśli masz zamiar na niej grać, to wskazamy byłby wiatraczek, a jeśli nie to przynajmniej zapewnij dobry obieg powietrza w budzie, zamontuj jakiś wiatrak wyciągający ciepłe powietrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Masz jakieś opory co do instalowania wentylatora ? Nie chcesz go ? Jeśli tak to zmień radiator na jakiś pożądniejszy i zapodaj dobrą pastę bo zapewne orginalnie są tam jakieś fluki. Włącz smarka, najlepiej w pętlę, i patrz czy nie ma artefaktów. To będzie pierwszy sygnał, że karta nie wyrabia. Nie zaszkodzi też czasami dotknąć paluchami radiatora czy nie paży haha. jeśli będzie ok. to znaczy że karta poradzi sobie bez wentyla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusher Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ok chyba postaram się o wiatraczke bo z tego co czytam moze byc groźnie. Czyli detonatory z serii 3x.xx beda w sam raz. http://members.lycos.co.uk/spid3r6/Crus/riva.jpg zdjecie z telefonu strzelone malo wyrazne ale moze byc pomocne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 możesz zrobić też taki , lub taki (przedostatnia fotka na dole strony) mod. napewno dużo to da :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusher Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ok skusze sie jednak na wiatraczke z procka D: Dzieki all za odpowiedzi, zassalem 29.42_winxp i 30.82_winxp sprawdze jak chodzi. Topik mozna zamknac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...