SfinX69 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Mam taki problem z Nero 6 i LiteOn-em ze płyty ładnie odtwarza,a jak chcę coś nagrać to mi pisze communication failure i lipa plyka do kosza.Proszę o pomoc i z góry dziękówa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Może update biosu od nagrywarki + przeinstalowanie nero :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SfinX69 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Komp jest po formacie.Wczesniej wszystko chodzilo a od jakiegos czasu sie tak zwalilo i nie wiem czemu:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Sprawdź taśme bo najprawdopodobnie się uwaliła (miałem kiedyś podobnie ) dociśnij i daj zanć czy pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SfinX69 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Tasmy byly oki.Odpialem tasme od kieszeni i teraz chodzi:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...