mikan82 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Czy można przez tego laptopa korzystać z GPRS ? Mam Nokie 8310 i chciałbym przy pomocy tego laptopa uzywać GG. Jest to możliwe ? Edytowane 13 Listopada 2005 przez mikan82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2smart Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Witam, Nie mam niestety T22 tylko T21 ale jestem z niego bardzo zadowolony i każdy inny w podobnej cenie się chowa. Bardzo zgrabny mały laptopik, najlepszy układ klawiatury jaki znam. Jest to bardzo mobilny sprzęcik. Co do gprs to pewnie że można .. jak się tylko uda skonfigurować tela z lapem ... Polecam .. pozdr 2smart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 temat coś nie bardzo sie z treścią zgadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan82 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 temat coś nie bardzo sie z treścią zgadza... Bo to 2 pytania w jednym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsto Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Bez problemu połaczysz z telefonem przez wbudowana podczerwień. Ja tak korzystałem z internetu w t21 i se k700i. Teraz mam t42 i też łaczę się z netem przez k700 tylko ze przez bluetooth'a. Za 1200 zł to dobry sprzęcik. Z 512MB powinien dobrze krecić się też XP. Ja miałem na t21 winMe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Generalnie polecam.do pracy biurowej i WIN XP z 512 RAM powinnno wystarczyć. Necik tez powinien ładnie chodzić. Pracowałem na służbowym t21 i chwale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...