Skocz do zawartości
tester3000

Dark Messiah Of Might And Magic

Rekomendowane odpowiedzi

czekam na ta gre!!!!

gra ma nalecialosci z poprzedniej produkcji ARKANE studios czyli z "Arx fatalis" ktora byla bardzo fajna gierka z ciekawa fabula i zagadkami, widac zamiast wydac Arx fatalis 2 zrobili inna gre w tych klimatach ,moze i dobrze bo innaczej gralibysmy w swiecie bez slonca gleboko pod ziemia a jak widac po trailerach nowa gra bedzie miala ladne widoczki i fajna grafe, i tutaj takze beda gobliny z podobnymi glosami z ARX FATALIS oraz smoki i uzywanie magi ,oraz widok z fpp, zapowiada sie ciekawie wiec czekam z niecierpliwoscia, bo takie gry mnie wlasnie wciagaja :)

Edytowane przez gladiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie... Inna fabuła, inny świat... To są dwie różne gry... A TES: Oblivion Lost nie wiadomo czy wyjdzie nawet... Bo pomału zaczyna przypominać DN FOREVER :)

TES: Oblivion, jak juz (bez Lost) ;)

A poza tym, dlaczego przypomina DN Forever? Wiadomo juz jak wyglada, sa filmiki z gameplayu nawet na stronie producenta. Jedyne, co sie zmienilo to obsuw premiery z grudnia 2005 na pierwszy kwartal 2006.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TES: Oblivion, jak juz (bez Lost) ;)

A poza tym, dlaczego przypomina DN Forever? Wiadomo juz jak wyglada, sa filmiki z gameplayu nawet na stronie producenta. Jedyne, co sie zmienilo to obsuw premiery z grudnia 2005 na pierwszy kwartal 2006.

Dlaczego? Bo miał mieć premierę w grudniu 2003... ;) Potem lipiec 2004, październik 2004, grudzień 2004, I kwartał 2005, itd... ;) Z DNF tak samo były screeny, wersja alpha o której pisali, filmiki... No nic, <odpukać> żeby tak się nie stało z tą grą :D Kurcze, co ja bym dał żeby RAVEN Software zrobiło nowego Heretica i Hexena :D Ale może choć DMoM&M (fajnie nie? :P) da radę utrzymać poziom :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego? Bo miał mieć premierę w grudniu 2003... ;) Potem lipiec 2004, październik 2004, grudzień 2004, I kwartał 2005, itd... ;) Z DNF tak samo były screeny, wersja alpha o której pisali, filmiki... No nic, <odpukać> żeby tak się nie stało z tą grą :D Kurcze, co ja bym dał żeby RAVEN Software zrobiło nowego Heretica i Hexena :D Ale może choć DMoM&M (fajnie nie? :P) da radę utrzymać poziom :D

Co ty gadasz? Pierwsze zapowiedzi Obliviona pojawily sie dopiero po wakacjach 2004r i od poczatku bylo wiadomo, ze gra pojawi sie w 2005/2006r, wiec o co ci chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mak777 jakos tak czytam i czytam twoja wypowiedz i nie moge sobie przypomniec aby oblivion mial wyjsc w 2003 roku?????????!!!!! zaledwie rok po premierze Morrowinda-jesli sie myle to poprawcie

NOOREK -chyba ci sie tematy pomylily bo kogo obchodzi ze czekasz na Herosow jak topic jest o innej grze!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mak777 jakos tak czytam i czytam twoja wypowiedz i nie moge sobie przypomniec aby oblivion mial wyjsc w 2003 roku?????????!!!!! zaledwie rok po premierze Morrowinda-jesli sie myle to poprawcie

NOOREK -chyba ci sie tematy pomylily bo kogo obchodzi ze czekasz na Herosow jak topic jest o innej grze!!!

Sorki, troszkę mi się rypło, miał wyjść w pierwszym kwartale 2004 (www.gamersgell.com) :) Ale to i tak się przedłużyło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki, troszkę mi się rypło, miał wyjść w pierwszym kwartale 2004 (www.gamersgell.com) :) Ale to i tak się przedłużyło :)

to troche bardzo ci sie porypalo :D , bo pomyliles oblivion czyli gre z sagi the elder scrolls i nastepca morrowinda ktorego premiera miala byc w poznym 2005 a zostal przelozony na q12006 ze wzgledu na zbalansowanie gry itp , ze stalkerem oblivion lost ktory teraz nazywa sie shadow of chernobyl i jego prawdopodobna premiera jesli wogole :D , to koncowka 2006 , a tak przy okazji , niedawno wyszla multi beta stalkera , i nawet

jest calkiem fajna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tja...stalker wyjdzie dzień przed DNF...

wracając do tematu...

ciekawie się zapowiada 2006r pod względem rpg'ów...TES, Gothic3 (choć coś mi się wydaje że będzie słaby :| ) i gra z tematu...

będzie w co grać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to troche bardzo ci sie porypalo :D , bo pomyliles oblivion czyli gre z sagi the elder scrolls i nastepca morrowinda ktorego premiera miala byc w poznym 2005 a zostal przelozony na q12006 ze wzgledu na zbalansowanie gry itp , ze stalkerem oblivion lost ktory teraz nazywa sie shadow of chernobyl i jego prawdopodobna premiera jesli wogole :D , to koncowka 2006 , a tak przy okazji , niedawno wyszla multi beta stalkera , i nawet

jest calkiem fajna

Nic nie pomyliłem... Mówiłem o STALKERZE... :mur:

tja...stalker wyjdzie dzień przed DNF...

wracając do tematu...

Hehe, już o tym wspominałem w tym temacie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A TES: Oblivion Lost nie wiadomo czy wyjdzie nawet... Bo pomału zaczyna przypominać DN FOREVER :)

Nic nie pomyliłem... Mówiłem o STALKERZE... :mur:

nie mowiles o Stalkerze :> mowiles o TES: Oblivion Lost ( a to juz blizej do TES: Oblivion niz do STALKERA ) :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mowiles o Stalkerze :> mowiles o TES: Oblivion Lost ( a to juz blizej do TES: Oblivion niz do STALKERA ) :mur:

Tak ale mówiłem o Stalkerze ;) Poprostu zobaczyłem słowo Oblivion Lost i skojarzyłem ze stalkerem, a potem cytowałem ;) Mój błąd, ale mówiłem o STALKERZe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ale mówiłem o Stalkerze ;) Poprostu zobaczyłem słowo Oblivion Lost i skojarzyłem ze stalkerem, a potem cytowałem ;) Mój błąd, ale mówiłem o STALKERZe :)

ok peace and love :> a co do stalkera to ciekawe czy sie na to doczekam, pewnie bedzie tak ze jak juz wyjdzie to nie bedzie to nic wielkiego :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe screeny:

http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,28154;core.html

Niepowiem, jakos mam cicha nadzieje ze ta gra troche nawywraca, grafa w porzadku, swiat wspanialy - w koncu H&MM, jezeli by koncepcyjnie przypominalo to Morrowinda to moze nareszcie pogram sobie w dobre rpg odrobine w straym stylu i to w swiecie Herosa ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe screeny:

http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,28154;core.html

Niepowiem, jakos mam cicha nadzieje ze ta gra troche nawywraca, grafa w porzadku, swiat wspanialy - w koncu H&MM, jezeli by koncepcyjnie przypominalo to Morrowinda to moze nareszcie pogram sobie w dobre rpg odrobine w straym stylu i to w swiecie Herosa ;]

Żeby tylko nie "nawywracał" :blink: tak jak sin 2 na tym samym silniku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja mam nadzieję, że zje Obka :-) w sumie wiele nie potrzeba żeby zjeść Obka :-)

LOL po co porownania z TES4? Przeciez Dark Messiah to FPP w klimatach fantasy z elementami RPG. To tak jakby porownywac mercedesa do malucha (pod wzgedem gatunku oczywiscie, nie jakosci).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL po co porownania z TES4? Przeciez Dark Messiah to FPP w klimatach fantasy z elementami RPG. To tak jakby porownywac mercedesa do malucha (pod wzgedem gatunku oczywiscie, nie jakosci).

i dobrze, bo obek to lazenie od wiochy do wiochy bez celu, mozna wstapic i zabic cos ale po co ? ;d takie cos bedzie fajne i jescze silnic hl2 ;d Edytowane przez sesq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja kocham takie gierki :D Wole je zdecydowanie niz jakies erpegi :D Przyjemniejsza zabawa i wieksza wczutka w klimat imo i to jeszcze w moim ulubionym zrodelku (jak juz wczesniej powiedzialem) :D :)

Edytowane przez hydro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi