-Wader- Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 gametrailers wypuściło właśnie najnowszy filmik, do ściągnieńcia stąd: http://www.gametrailers.com/gamepage.php?fs=1&id=2089 nazywa sie "Skills System Overview", i można sie z niego dowiedzieć wiele nowych rzeczy, mi sie spodobały sztylety które świecą gdy w pobliżu jest nieumarły : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Pograłem w demo i trochę się zawiodłem. W sumie to tylko dwa etapy i nie świadczą o całej grze, ale marzy mi się więcej swobody jak w Oblivionie, a nie "przechodzenie misjami" (jak w większości FPP). Fajne jest zrzucanie wrogów z wysokości jak w Riddicku, przypomina się też trzeci Thief. No nic, zobaczymy jak będzie w pełnej wersji. I rzeczywiście, proporcje długości gry do objętości demo nie wypadają zbyt ciekawie :) EDIT: Być, albo nie być - oto jest pytanie... :lol: Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Przy kucaniu to po prostu tekstury twej postaci prześwitują i to nie są żadne artefakty. Mam tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Za ~21h bedzie dostapna beta mp dla userow exclusive account na gamespot -> click . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Czyli jednak 2-rdzeniowe procki sie przydaja do tej gry.Ja mam w miejscu,gdzie wczesnej było ukazane na screenie, 27fps (2500mhz). A kolega Sulaco na tym samym zegarze, ma 42 fps ,oczywiscie,chodzi o 1024\768. Z tymże ma 2rdzeniowy i tu widać różnice. Za 2 miesiące też zmieniam procek na 2 rdzeniowca,potrzeba jak widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ath-Wiesz, ta beta jest już daaaawno (widziałem, i nawet 4 serwery były i kupa ludzi na nich )chyba po 8 na każdym serwie) Ale pewnie dopiero teraz udostępniają do ściągania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ath-Wiesz, ta beta jest już daaaawno (widziałem, i nawet 4 serwery były i kupa ludzi na nich )chyba po 8 na każdym serwie) Ale pewnie dopiero teraz udostępniają do ściągania. No jasne, ze jest, chyba close beta testerzy musieli w cos grac. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Gdzie moge recznie zmienic w pliku rozdzielczosc?Bo w grze za duza dalem jak na mój monitor i nic nie widać.Nawet jak reinstalowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Open MP BETA dla wszystkich: http://www.gamespot.com/betas/darkmessiah/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Dzięki. Mnie już steam się update'ował i instaluje pliki. Mam nadzieję, że już sporo osób z ppc się za to bierze i spotkamy się w świecie M&M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Grał już ktoś w tą bete, ja właśnie dostałem kluczyk i updatuje za jakąś gozinke powinienem już śmigać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 No ja gralem juz jakis czas temu, moge wrzucic zaraz jakies scr. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Czy mi sie zdaje czy ta bta jest only for gamespot? z tego co widze to trza miec $ zeby tam sie zarejestrowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Byłem zdaje się zarejestrowany już wcześniej ale jako normalny użytkownik. Po wejściu na stronkę z tą betą dane i hasło już było wpisane w odpowiednie miejsca i wystarczyło zatwierdzić. Po chwili pojawił się kluczyk i sposób na zainstalowanie multi. Odpaliłem to to przed chwilunią ale nie może znaleźć żadnych serwerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ja też byłem wcześniej zarejestrowany, ale można też za darmo w rejestracji po prawej stronie na biało jest taka możliwość, później logujesz join beta i dostajesz kluczyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 A co z serwerami? Gdzie one się podziały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) 2306858[/snapback] A co z serwerami? Gdzie one się podziały? Odpal jeszcze raz gre, ja tez tak mialem. ;] Edytowane 6 Września 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ło matko. Nie zauważyłem a w okienku map miałem jeszcze po counter'ze jakąś wpisaną(pewnie sprawdzałem hdr'ek na multi). Teraz już jest wszystko ok. A co do tematu to może założyć o mp beta bo tutaj to się mały czacik może zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Cos maly ruch, dzieciaki chyba ze szkol nie powracaly. :lol2: Dla mnie ta gra ma za wolne tempo, rozgrywka nie jest dynamiczna, jednak najlepiej w mp sprawdzaja sie gun shootery, to by wiele wyjasnialo, dlaczego do tej pory nie powstala zadna popularna gra mp fpp w swiece fantasy... edit: Kilka obiecanych scr. ;] Ogonie silnik source jest ostro przeciazony, widac to juz bylo po demku sp, sa nagle spadki fps, tam gdzie powinno byc ich najwiecej jest najmniej i odwrotnie... Brak balansu klas, wojownik siepie rowno wszystkich bez znaczenia, czy natknie sie na 2 magow, lucznikow czy assasinow + masa drobnych bledow. W beta mp mamy do dyspozycji az jedna mape. to by bylo na tyle testow, czas zwolnic miejsce na dysku. :lol2: Edytowane 6 Września 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 No dobra zagrałem. Na początku spotkało mnei kaltkowanie :-| przeciez to source do kur... ehh musiałem zmienic tekstury na medium. No cóż, pewnie dlatego ze nie mam 256 mb na karcie. A menu jest identczyne jak w HL2/CSS. Nie wiem, chyba jedynie takie mozna zaimpletowac w grze na Sourcie. No dobra ale rozgrywka - miodeek. No po prostu miód. Świetna fizyka, swietne walki mieczem. Jest super, gdyby nie ale. Denerwuje mnie to, ze kiedy kopne tego orka (czy jak sie nazywa ten stwor). On trochę się odsunie. A jeżeli ten ork stoi blisko krawędzi, to on od razu spada. To samo tyczy sie walniecia mieczem. Po każdym walnieciu ork troche sie ogarnia, ale kiedy jest blisko przepasci, od razu spada jak lalka :huh: AI jest całkiem dobre, jednak zdarzają sie orkom głupie ruchy i niedowidzenia. Mimo wszystko gra sie wypasnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Odświeżam premiera polskiej wersji 9 listopada w cenie 99 zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Kto bedzie czekal 2 tygodnie na wersje polska... :lol2: Premiera swiatowa wg. gry-online to 24 dzien obecnego miesiaca. ;] Mam nadzieje, ze zbalansowali mp, bo w demku nie oplacalo sie grac inna klasa niz wojownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 pojawił się film przedstawiajacy wywiad z kompozytorami tworzącymi muzykę do Dark Messiah: http://ftp.ubi.com/emea/Dark_Messiah/video/DM_ITW_music.zip oraz trzy utwory w formacie mp3: http://ftp.ubi.com/emea/Dark_Messiah/commu...iah_Cyclops.mp3 http://ftp.ubi.com/emea/Dark_Messiah/commu...ssiah_Diner.mp3 http://ftp.ubi.com/emea/Dark_Messiah/commu...h_FinalBoss.mp3 co do filmiku to bardzo ciekawy, a potwor na samym koncu zrobil na mnie wrazenie. co do muzyki to od siebie dodam tylko że ostatnią grą w jakiej mi sie tak bardzo podobała muzyka co w Dark Messiah był baldurs gate : ), a premiera DM już we wtorek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Premiera za 4 dni? update: Gra będzie ważyć 10GB. Edytowane 21 Października 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 alCatraz... mam nadzieję, że napisałeś to pod wpływem... 10GB? Przetrąciło ich (twórców)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 alCatraz... mam nadzieję, że napisałeś to pod wpływem... 10GB? Przetrąciło ich (twórców)? Wiadomo to juz od przynajmniej dwoch tygodni, jak sie rozpoczal preload gry na steamie. Napisali, zeby nie zwlekac ze sciaganiem bo jest 10 GB do sciagniecia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Ba nawet ostatni 8GB-grubasek czyli najnowszy Flight Simulator chowa się przy Dark Messiah ;). Dobre zabezpieczenie przed piractwem, przynajmniej w krajach gdzie jeden monopolista liczy każdy megabajt dojony z Internetu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Ba nawet ostatni 8GB-grubasek czyli najnowszy Flight Simulator chowa się przy Dark Messiah . Dobre zabezpieczenie przed piractwem, przynajmniej w krajach gdzie jeden monopolista liczy każdy megabajt dojony z Internetu . na to nie ma co patrzeć bo jeśli ktoś bardzo będzie chciał ściągnąć to i tak ściągnie a jeśli ktoś będzie chciał kupić to też pewnie kupi tu pojemność nie będzie miała znaczenia pojemność ograniczy tzw. nałogowych ściągaczy którzy ściągają co się da druga sprawa czy te 10 giga sacelowe (za duzo śmieci) czy gra rzeczywiście tyle wymaga ? bo jeśli celowe to śmieci zawsze można usunąć itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Na steam'ie w wymaganiach napisane jest, że 7 giga na dysku potrzebne. Jak to jest w rzeczywistości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...