jurek911 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) hej. Musze przyznac ze kiedy zobaczylem w tytule M&M to kojarzyło mi sie to z Herosami :D ,ale kiedy obejrzalem pare gameplay'i to... miodzio :P Gierka w klimatach starego Rune (za ktorym przepadalem) i Enclave. pzd Kilka dziwnych/śmiesznych rzeczy (sorki jak powtarzam): - mag zmniejsza wroga i rozdeptuje jak robaka :lol2: - mowa potworów "Human!"...skoro to potwory to skąd znają ludzką mowe :blink: - Ciekawy sposób pozbycia sie wroga-"Czekanie" :D zasysam demo pzd Edytowane 22 Listopada 2006 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Fajnie się wszyscy przewracają jak się zrobi lodowisko :) "Human!...AAA...Benc" :lol2: Szkoda, że na nas to nie działa. Możemy za to sami się zamrozić jak dobrze się trafi... :D Edytowane 22 Listopada 2006 przez Aran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja kiedyś orka wpakowałem na kolce, ślizg na lodowisku zrobił taki ze hey :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 No i przeszedlem... zakonczenie takie jakies nijakie [;. Ale nie powiem ze gra krotka, nawet zaryzykuje stwierdzenie ze jest troche dluga :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 No demo faktycznie na 20 min, z czego połowe zajmuje instalacja :P Powiedzcie, czy później koleś będzie troche lepiej wymiatał tym mieczykiem? Nie, żebym coś tam krytykował,ale wydaje mi się,że Ragnar trochszke lepiej wymaciach!e żelastwem :D aż było czuć uderzenie (a właściwie wrogowie je czuli :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 W końcu przeszedłem tą gre. Dla mnie gra skończyła się dobrze, zakończenie było udane. Chociaż epilog mógł być lepszy. Był trochę nudny i nie powalał. Ogólnie gra mnie przykuła bardzo mocno do monitora. I nie była wcale taka krótka bo zajęła mi 10 dni ( min 20h grania). Fabuła taka miła i przyjemna i bardzo mi się podobało, że sami mieliśmy wpływ na jej rozwój jak i zarówno rozwój swojej postaci. Mogło by być jeszcze więcej punktów za wykonywanie zadań bo wykonałem wszystkie opcjonalne a i tak mi zabrakło 2 umiejętności do szczęścia. Dużo sekretnych miejsc, dużo przedmiotów, dużo broni. Chociaż zabrakło mi jakichś naprawdę fajnych toporów. Jak dla mnie od 1 do 10 gra zasługuję na 9. Głównie przez nie doróbki, błędy, zawieszenia i optymalizacja też mogła by być lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Cztery zakończenia? Ja widziałem tylko dwa. Coś mnie ominęło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Hehe tak 4 :-P 2 jeśli zostawisz w sobie demona i 2 jeśli nie :-P Edytowane 29 Listopada 2006 przez 3qu!l!br!um Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) I jedno super ekstra dodatkowe jak uzyjesz spoilera :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ja chcialem wywalic z siebie demona ale nie znalazlem ten fontanny czy czegos :| BTW - mi tez gralo sie dlugo, nie rozumiem czemu ludzie narzekali na dlugosc gry. Ludwiczek - » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « no wlasnie pojawilo mi sie opcjonalne zadanie... to znaczy ze wtedy mozna to zrobic? Bo ja myslalem ze jak w glab miasta pojde to tam gdzies bede mogl, zreszta specjalnie tego nie szukalem. Jak duzy wplyw ma (jezeli w ogole ma) uratowanie/nie uratowanie tej babeczki (Ann? zapomnialem :lol:) którą zrzucaja z wysokosci do czelusci pajka? [; Edytowane 29 Listopada 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 I jedno super ekstra dodatkowe jak uzyjesz spoilera :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ja chcialem wywalic z siebie demona ale nie znalazlem ten fontanny czy czegos :| BTW - mi tez gralo sie dlugo, nie rozumiem czemu ludzie narzekali na dlugosc gry. To spojler » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « nie ma fontanny jest za to kościół w mieście w przedostatnim chapterze. Jest z resztą wtedy napisane jako (optional) dodatkowy cel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jak duzy wplyw ma (jezeli w ogole ma) uratowanie/nie uratowanie tej babeczki (Ann? zapomnialem :lol:) którą zrzucaja z wysokosci do czelusci pajka? [; » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Troche sie fabuła zmienia, "babeczka" pomaga ci troche przez wiekszosc twojej drogi oraz za uratowanie jej poprzez zabicie duzego pajaka dostajesz 3 skill pointy Jak gralem w ta gre, draznily mnie bardzo tekstury, ktore w niektorych miejscach sa strasznie pikselowate nawet na high ;-/ Po wgraniu patcha mialem jeszcze buga z "samoHDR'ujacymi sie przedmiotami" - czasami niektore elementy planszy zaczely sie cale swiecic na bialo, tak jakby efekt HDR'a byl na maksa "nalozony" na nie. Load zawsze pomagał. Tak pozatym to gierka jest swietnia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Witam co mam zrobić w 8 chapterze wybiłem wszystkich i nie moge znaleźć żadnego okrągłego klucza do drzwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jestem w levelu The temple of the spider. Obłazilem te wszystkie chaty ktore sa zawieszone na skalach, przelaczylem jakos dzwignie i nie wiem gdzie mam dalej isc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 http://www.stp.pl/pomoce/162c2,trainer.html Tu masz solucje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 http://www.stp.pl/pomoce/162c2,trainer.html Tu masz solucje Za 6 zł moga sie pocalowac w d*pe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ta dzwignia nie uruchomila czasem windy? Musisz sie cofnac i to chyba nawet dosc daleko i wejsc do tej windy ktora wczesniej nie dzialala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jestem w levelu The temple of the spider. Obłazilem te wszystkie chaty ktore sa zawieszone na skalach, przelaczylem jakos dzwignie i nie wiem gdzie mam dalej isc. gamefaqs.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ta dzwignia nie uruchomila czasem windy? Musisz sie cofnac i to chyba nawet dosc daleko i wejsc do tej windy ktora wczesniej nie dzialala. Dzieki przeszedlem, ale czuje ze za chwile znow gdzies sie zgubie. Ta gra to jedna wielka zagadka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zagadka? Bez przesady, z 2 razy trzeba sie gdzies cafnac a tak to koko dźambo i do przodu ;sss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zagadka? Bez przesady, z 2 razy trzeba sie gdzies cafnac a tak to koko dźambo i do przodu ;sss Fakt ale raz spotkałem się z takim czymś za pierwszym razem gdy wlazłem w pewne miejsce zamykały się kraty z góry i wyśmiewały mnie gobliny za drugim razem jak tam wlazłem też opuściły się kraty i idę znów tak jak wtedy a tu nagle drugie kraty się opuszczają i zaczynają się do mnie zbliżać na szczęście od razu skojarzyłem, że trzeba użyć łuku z liną i deski w suficie ale element zaskoczenia był dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Ta gra to jedna wielka zagadka.Trochę myślenia jeszcze nikomu nie zaszkodziło B) A Drak Messiah jest banalnie prosty, cały czas do przodu, jedyny moment gdzie trzeba się wrócić to ta winda własnie :-P Edytowane 21 Stycznia 2007 przez 3qu!l!br!um Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) No dobra panowie, leje od 40min smoka undeda w Epilogu i nic. Nekromanta nadal ma osłonę, a smok jak latał tak lata. Leje go z Fireballi i łuku i nic. Co jest? Edytowane 25 Lutego 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Czasem nie ma osłony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 No dobra panowie, leje od 40min smoka undeda w Epilogu i nic. Nekromanta nadal ma osłonę, a smok jak latał tak lata. Leje go z Fireballi i łuku i nic. Co jest? Musisz obserwować tego całego nekromantę i jednocześnie strzelać do smoka (proponuje łuk który ma tam chyba +12 DMG dla nieumarłych) po dłuższym ataku smoka nekromanta przestaje tak emanować mocą podlatujesz wtedy i z mieczyka go i tak ze 3 razy i po chłopie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Pomożecie? Utknąłem...tak wiem niebywałe w tej grze...ale jednak :( Rozdział 6 komnata pająka i te całe klejnoty, jestem w miejscu gdzie most wali się nam pod nogami i spadamy do wody, zebrałem klejnot z trumny, wcześniej miałem jeszcze jeden a kolejny już osadzony w posągu. Teraz przeszedłem przez bramę za rozwalonym mostem i osadziłem kolejne dwa klejnoty...brakuje mi jednego i nie wiem gdzie on jest, z komnaty pająka to już tylko powroty są tam gdzie byłem teraz i skąd w ogóle tutaj doszedłem. Czy ja przeoczyłem ten jeden klejnot gdzieś po drodze? Jeżeli ktoś skojarzy to jest to drugi od dołu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Tez mialem ten problem. Nie wiem czy wzieles ten klejnot: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Byl jeden pod sufitem. Nie wiem dokladnie jak to ci powiedziec, ale musisz wystrzelac sobie z lin droge do tego klejnotu. Wszystkie klejnoty gdzies na ziemi byly, a jeden wlasnie w takim nietypowym miejscu. Nie mam pojecia jak ci wytlumaczyc gdzie to jest dokladnie, ale cofnij sie i rozgladaj sie po sufitach. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 No właśnie o ten mi chodiz. Tylko że go nie mogę znaleźć za ch**rę :( Dasz radę opisać mniej więcej w której komnacie, po wyjściu przez drzwi od posągu pająka, z tego co znalazłem na innych forach to gdzieś tam jest, przechodzimy przez drzwi otwarte po włożeniu pierwszego klejnotu i co..w lewo w prawo...potem idąc dalej jest duża komnata zalana woda po czesci z grobowcem posrodku i nieumarłymi...sam nie wiem, nie mogę znaleźć już tego klejnotu...a pewnioe jest na widoku jak zawsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 No wlasnie ciezko mi powiedziec gdzie on jest bo dawno temu w to gralem. W kazdym razie wchodzilo sie do jakiejs lokacji, z wielu stron na nas szly zombiaki, a na srodku mozna bylo przeciac line i wtedy taka kloda drewna sie bujala. Potem sie schodzilo schodami w dol (takimi krętymi) i szlo sie dalej po nastepne kamienie gdzieś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Oki, moj glupi blad to oczywiscie to ze nie cofnalem sie wystarczajaco daleko :/ Trzeba bylo od razu mowic ze tam gdzie gralo sie w zbijaka drewnem na sznureczku ;) dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Mam takie małe pytanko: Ponoć są 4 zakończenia? Widziałem „niby” 4 ale czy na pewno? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 1 obmywam się w świętym źródle i wypędzam w ten sposób Xanę z mojej duszy, staję się full dobry(nie mogę zamieniać się w demona klawisz: V) na koniec biorę czaszkę smoka dla siebie i Leanna jest ze mną(nie uwalniam ojca). 2 jak wyżej z tym że nie zatrzymuję czaszki a oddaję ją ojcu przez co jest uwalniany. 3 nie obmywam się w źródle i Xana zostaje w mojej duszy, zatrzymuję czaszkę(ojciec zostaje nadal uwięziony) Xana zostaje ze mną zamiast Leanny(Leanna staje się wrogiem, zabijam ją) . 4 jak wyżej ale oddaję czaskę i ojciec jest wolny(filmik pokazuje jak Xana się podlizuje mojemu ojcu, tym samym „jak by mnie zdradzając”) 5 możliwość to po nie obmyciu się w źródle gdy Xana zostaje we mnie, nie zabijam Leanny zostawiam ją nic jej nie robiąc(tego jeszcze nie przerabiałem „zakończenia”) Czyli następne 2 zakończenia, bo mogę zostawić czaszkę dla siebie lub oddać ją ojcu(nie wiem tylko która laska będzie w filmie końcowym Xana czy Lenna), a może będą się biły o mnie ;) Czy coś ominąłem? Edytowane 28 Marca 2007 przez Zwykły User Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...