Caleb Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Jak ja kocham takie gierki :D Wole je zdecydowanie niz jakies erpegi :D Przyjemniejsza zabawa i wieksza wczutka w klimat imo i to jeszcze w moim ulubionym zrodelku (jak juz wczesniej powiedzialem) :D :) Nie rozumiem, wg ciebie mniej fabuly i zadań a wiecej napier**** to lepszy klimat? Blech... :wink: Chcialbym zeby to jednak bylo cos wiecej niz fpp fantasy...szkoda, czyzby natepny gniot ala Legends Of Might And Magic? Edytowane 15 Maja 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 A ja tam wole takie gierki. Wolalbym nawet bez tych elementow RPG jak ktos tu napisal. Jakos nie przepadam za RPG nawet jak tylko sa jego elementy w grze ;) Zrodelko tak samo jak u hydro moj ulubiony silnik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Jak najwięcej gier na silniku source !!!!! Najlepszy silnik jaki wyszedł według mnie, a nie Oblivion i jego 20-30 fps w porywach. Jak sie gra na source to mam odczucie takiej rzeczywistosci jak w realu . Rąsie zacierać zaczynam i czekam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9536&a=1 Arkane Studios wyraźnie lepiej potrafi wykorzystać możliwości silnika. Przynajmniej takie odnoszę wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 QQrydza eleganckie screeny.Juz trzeci raz w ciagu ostatnich 10 min zacieram raczki po Twoich screenach :D Trza czesciej odwiedzaj Tiscali games :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Nowe. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9536&a=1 ...w zasadzie jest to ten sam link co wyżej. :) Edytowane 6 Czerwca 2006 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A ja mam nadzieję, tak jak mówiłem wcześniej że obek i gothic wymiękną (; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A ja mam nadzieję, tak jak mówiłem wcześniej że obek i gothic wymiękną (; Nietrudno obka pokonać bo jest w sumie średni. Szkoda tylko bo wydaje mi sie ze tej grze bedzie bliżej do h&s niz do normalnego crpg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Wlasnie, po co porownywac DMofM&M z cRPGami ? Podobno to ma byc FPP w swiecie fantasy i bedzie podobny do Hexena/Heretica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Dawno takiej gierki nie było więc tylko czekać i mieć nadzieję , że nie schrzanią .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Wlasnie, po co porownywac DMofM&M z cRPGami ? Podobno to ma byc FPP w swiecie fantasy i bedzie podobny do Hexena/Heretica. Oby tylko bo wspomniane tutuly byly swego czasu perelkami a ich klimat wgina w ziemie i dzis. Hexen/Heretic/Witchawen z 10 lat nie bylo dobrego fpp w klimatach fantasy :[ ale nareszcie, nareszcie cos sie ruszylo. Do dzis mam moda ktory dodaje Hexenowi i Hereticowi kolorowe swiatla, akceleracje, cienie i mase nowoczesnych dupereli - przyjemnie sie gra ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Source,tego mi trzeba,szczegolnie do takiej gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Do dzis mam moda ktory dodaje Hexenowi i Hereticowi kolorowe swiatla, akceleracje, cienie i mase nowoczesnych dupereli - przyjemnie sie gra ;]DAJ ! :* albo juz nie, nie dawaj, sry Edytowane 9 Czerwca 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 sesq, nie siej zamieszania :P A modem sam jestem zainteresowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Obejrzałem na Hyper relacje z E3 (3 etap) był prezentowany ten tytuł, przedstawiciel opowiadał a w tle gra real-time. Powiem tylko tyle czekajcie na to bo będzie HIT :). Z source'a wyciągneli co się tylko dało, wygląda to lepiej nniż Obek. Gameplay wyglądał wspaniale, walki lepiej zrealizowane niż w Obku no i ta fizyka w sourcie. Ten koleś co opowiadał mówił o tym tytule jak o RPG(nawet nazywał wprost). Zresztą chyba pamiętacie stare M&M które równolegle z HOMM się pojawiały. Ten dzieje się 20 lat później po HOMM V. Edytowane 16 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 sesq, nie siej zamieszania :P A modem sam jestem zainteresowany. Modzik nazywa sie DoomsDay a w sklad pakietu wchodzi Doom, Heretic i Hexen - znalazlem go na eMulku kiedys, wazy okolo 100Mb. ... Zresztą chyba pamiętacie stare M&M które równolegle z HOMM się pojawiały... Chyba masz na mysli pierwsze 4 czy 5 czesci bo pozniejsze M&M byly delikatnie mowiac gowniane ... no ale miejmy nadzieje ze nie zawala :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) gra zapowiada się wyśmienicie :D , szkoda jeszcze, że ze łba nie wali :blink: :razz: nowy trailer http://hardwired.hu/dl.php?id=4540&dl=1 real time http://www.eurogamer.net/tv_video.php?playlist_id=598&s=l edit. costi wiem o tym, "real time" dałem dla forumowiczów :], którzy mają słabego neta i nie chcą ściągać trailerka na dysk pozdro Edytowane 23 Czerwca 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Fiu fiu. Obejrzałem filmik z drugiego linka. Bomba. "Czekamy, czekamy, wszyscy czekamy na jednej fali." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 WOW!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Nie wiem, czy to juz bylo, ale: http://www.eurogamer.net/tv_video.php?playlist_id=453 Szczeka mi opadla i jeszcze jej szukam :shock: EDIT: cavarr, oba Twoje linki to ten sam filmik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Holly shit, wypas! Kiedy to ma wyjsc? Jezeli na silniku source, to bedzie miazga. Pewnie gierka nie bedzie wymagala jakiejs super maszyny, prezentuje sie ladnie, ale powinno tez chodzic dobrzE:> Ta pierwsza akcja, jak koles spada coraz nizej. OMG, jego cialo spada realistycznie jeszcze wtedy kiedy zyje, tzn dziala na nie fizyka i spada realistycznie, tego nigdzie nei bylo. Mysle jednak ze bedzie dosc liniooowo. Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Na koncu filmiku, ktory podlinkowalem, gosc mowi Setember 2006 ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Film do koncaj nie objerzalem, laduje mi sie jeszcze ;] thx szkoda ze w wakacje nie wyjdzie. Zreszta maja gotow ysilnik wiec duzo roboty nie mieli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ta pierwsza akcja, jak koles spada coraz nizej. OMG, jego cialo spada realistycznie jeszcze wtedy kiedy zyje, tzn dziala na nie fizyka i spada realistycznie, tego nigdzie nei bylo. Mysle jednak ze bedzie dosc liniooowo. Było w Oblivionie, gdy głowny bohater dostawał knock down :) Całość prezentuje się świetnie, no i Source - zero lagów max przyjemności :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 No własnie o tym pisałem co na Hyperze widziałem [; Teraz rozumiecie moje słowa ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Kiedy mnie na arenie w obku nokautowano (tak to sie pisze? [;) to zawsze przewracalem sie w ten sam sposob, zreszta tutaj glowny bohater przewraca sie 'bez fizyki', a jego przeciwnicy juz upadaja, spadaja, przewracaja sie jak trzeba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Super gierka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Może nie zwróciłeś zwyczajnie uwagi ale moment upadku hero w obku jest ukazany przy pomocy havoka, animacja pojawia się dopiero gdy zaczyna wstawać (wygląda to identycznie jak u przeciwników w Dark Messiah); no ale fakt - tyczy się to tylko głownego bohatera w obku, u przeciwników nigdzie takich numerów nie widziałem ;) BTW fajna jest akcja z podłogą zabezpieczoną liną, którą przecina jeden z zawodników ;) Edytowane 23 Czerwca 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) no czekam na to :> narazie na demkach widze tylko to czego spodziewam sie po source. system walki moze byc ciekawy. zastanawia mnie czy kombosy beda :> edit: widze duzo podobienst do duke nukem :P np zamrazanie i rozbijanie gosci, albo zmniejszanie i rozdeptywanie, czy atak noga :> Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Hehe, jezeli tak na to patrzec to wszystko do duka jest podobne. Nie wiem co was na to wzielo, Dark Messiah podobny do duka, PREY podobny do duka... ;> Hehe wlasnie dobre bylo to jak zmniejszyl i zdeptal kolesia :> Witcher chyba szans nie ma ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...