MacOSek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 jaki monitor wybrać ? - Samsung SyncMaster 710N - Samsung SyncMaster 713N - Samsung SyncMaster 740N - Belinea 101710C - LG Flatron L1717S - LG Flatron L1750S podajcie ze 2-3 modele w razie jakby jakiegoś nie mieli lub byłby za drogi... a może coś innego (nie z tej listy)? monitor będzie służył głównie do korzystania z internetu, edycji tekstów, czasami do filmów i gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 albo któryś z samsungów albo LG Flatron L1750S - ja mam starszy model L1720P i jest super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nonameplum Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Jeżeli do gier to polecam Samsung SyncMaster 713N ma szybką matryce - smużenia nie zauważalne, jeśli chodzi o przeglądanie stron i tego typu rzeczy też sprawuje się świetnie, ale jeśli masz zamiar robić coś w programach graficznych (photoshop, cinema 4d, 3dmax) to polecam coś innego. Niestety w LCD ciężko znaleść monitor z szybką matrycą i dobrym odwzorowaniem jaskrawości i kolorów. Niestety coś za coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsedc Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 hmm a 740N - do grafiki bedzie ok? nie zalezy mi na grach i filmach, ale nie chce tez miec mega smuzenia.? co byscie poradzili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...