Yossarian Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 http://adonai.pl/humor/g14.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 to sie nazywa wodne chlodzenie? tylko po co wycieli bok, woda sie musi teraz wylewac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Szkoda, że nie ma zawartości tego baniaka, ale całkiem fajny pomysł poza tym że nie funkcjonalne i mało miejsca w środku... Ja wole duże i kolorowe!!! [/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 eee a mi sie to nie podoba malo fukcjonalne i po zatym dziwnie wyglada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 hmm.. jak by jeszcze ten baniak podswietlic.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 zajebiste:) dla mnie bomba - a moze tak blaszany karnister przerobic?:) albo zrobic calutka obudowe z plexi?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Obudowy z Plexi sa W dzilale modyfikacje na Tweaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 a moze ktos wpadl na pomysl zeby mac'a wlozyc do banki na mleko ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Moim zdaniem pomysł zajebisty :lol: jeszcze jakby wsadzono okno z boku zamiast tego shitowego wyciecia a w zakrętce wentylator... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Ale ze mnie lamka przecierz w zakretce juz jest wentylator :oops: hyh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 ciekawy pomysl, ale ja tom wele blaszaki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 widzialem to w wakacje zadna rewelka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jak sie nie ma kasy na obudowe to trzeba kombinowac :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...