arczowsky Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) witam, mam monitor LCD NEC72VM i dzisiaj stało się coś dziwnego, siedze sobie w windowsie i nagle obraz zaczął się rozmazywać.. i już taki został, najbardziej widać to na czcionkach, bawiłem się już kablem, rozdzielczości nie zmieniałem [1280x1024x32].. pomocy bo aż mnie oczy bolą od patrzenia się w ekran, czy może coś się uszkodziło? Edytowane 13 Listopada 2005 przez arczi- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Ostatnio gdzies o tym czytalem i ktos pisal ze pomaga zainstalowanie sterownikow. Fakt ze problem ten dotyczyl LG. Ewentualnie moze pomoc kabel dvi ale trzeba sprawdzic bo sa ponoc dwa rodzaje. Edytowane 13 Listopada 2005 przez korbusd23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 sterowniki są, obraz jest zniekształcony napewno przez monitor, ponieważ zrobiłem screen, dałem kumplowi i u niego wyglądało wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Odświeżanie zmieniałeś :>? Jeśli tak to coś z monitorem czyli serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 cały czas jechałem na 75Hz, ustawiłem 60Hz teraz i jest niby ok, ale to chyba nie jest rozwiązanie, na 75Hz lepiej mi się pracowało.. nadal jak ustawie to jest rozmazany ekran. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 a podlaczony jest przez dvi bo jak tak to serwis ale sporo czytalem ze ten kabelek czyni cuda a koszt to okolo 20-30 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Spróbuj ustawić mniejszą roździelczość i większą częstotliwość odświeżania, minimum powinno być 85Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 To nie jest monitor kineskopowy, LCD mają tylko 75, nawet w 320X200... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...