jasio2k Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 mam pytanie a wiem zle wgralem biosa i karta przestala dzialac wiec wlozylem karte PCI i uruchomilem program flash'ujacy ATIFLASH - p 0 -f [nazwa biosu] i jak myslicie co sie stalo po restarcie :( wogole komp nie startuje ani z sama karta PCI ani tez z RADEONEM wiec prosze o szczera odpowiedz juz ja moge wyrzucic ???? jest na gwaracji ale watpie aby ja naprawili. prosze o odpowiedz bo sie powiesze :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Z wrażenia zrobiłeś dwa takie same tematy, skasuj jeden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Idz do jakiegos ziomka na kompa wez swoja karte i ta pci i zrob to jeszcze raz... rozumiem ze masz gdzies zapisany standardowy bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...