dick Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Witam Uzywam Sb Live 5.1 z zestawem 5.1 i bardzo chcialbym podłączyc sluchawki, przy glosnikach niemam odpowiedniego wejscia, a wyjmowanie kabli z kompa lub buffera mija sie z celem...Szukalem na forum i nic nie znalazlem, moze ktos zna rozwiaznie. Byc moze panel przedni z usb, glosnikami i wlasnie wyjsciem na sluchawki rozwiaze problem ale obawiam sie ze bedzie dzialac jedynie z zintegrowanym z plyta ukladem.... :sad: pomocy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Jak podlaczysz panel do SBlive, to bedzie dzialac z Live ;) Jak to zrobic, bylo tu juz kiedys pisane (tzreba poprowadzic kabelki do odpowiednich pinow tego bialego zlacza na karcie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 jak mozesz zapodaj linka do tego, mi dzis nie wychodzi szukanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ja sobie poprostu wrzucilem rozdzielacz i do jednego wyjscia karty podlaczylem glosniki i sluchawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 to nie jest rozwiazanie, ja chcialbym aby po wlozeniu sluchawek ucichly glosniki..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Przedni panel bedzie dla Ciebie najlepszym rozwiazaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 gdyby ktos jeszcze podal mi jaki panel lub firme lub czym powinienem sie kierowac przy kupnie panelu bylbym w 100% zadowolony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...