Camis Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 opera + odpowiedni ogniomurek z blokowaniem reklam (konfiguracja aktywnej zawartosci) czyli outpost internet wyglada calkiem inaczej ;) Ja polecam do usuwania reklam - Ad muncher Zero reklam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Post na poziomie wzorowego dziecka neostrady. Zastanow sie nastepnym razem zanim nacisniesz przycisk Dodaj Odpowiedz. Właśnie się zastanawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 @stefe: to zastanawiaj sie dalej :lol: wyskoczylo mi okienko z aktualizacją do 9.22... ale jak narazie nie widze większych zmian... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 właśnie ją zainstalowałem na pierwszy rzut oka też nie widzę zmian. zauważyłem tylko, że miniaturki zakładek są nieco mniejsze, imho lepsze niż w tamtej wersji. dalej brakuje w speed dial opcji wrzucania stron z zakładek, czy panelu osobistego wydaje mi się, że chyba nieco lepiej wykonuje javascripty. póki co tyle zauważyłem pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Ma ktos z was problem z mocno obciązającą procka Operą? Sytuacja jest taka, siedze przegladam net, jest spoko, ale po jakims czasie (bardzo różnym, ok 1h i więcej) Operka zaczyna zuzywac 100% procka. Sytuacja jest dziwna, bo nic się wtedy nie ładuje, wszystkie zakładki załadowane, zadnych transferów, nic. Dzieje sie to na kazdym kompie na jakim korzystam z Opery. Dotyczy to procków C2D e4300, A64 3000+, Athlon 2500+, wszystkie systemy to Win XP. Naprawde wnerwiajacy problem, bo cały system wtedy muli i pomaga tylko wylączenie i właczenie Opery i tak co jakis czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Flash... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Nigdy takiego problemu nie mialem i jeszcze nie spotkalem u kogo znam. A co do flasha to pewnie chodzi o konkretne strony ktore obciazaja a nie to, ze po jakims czasie 100% proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek_wln Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 ludzie pomóżcie bo już nie wiem co zrobić...wywala mi opere na pewnych stronach nieustannie...pomijam że ie też. paymobile , youtube i pare innych. instalowałem różne kombinacje flashów i javy, nie sprawdzałem tylko starszych wersji opery , darowałem sobie. Zwyczajnie zamyka przeglądarke i wywala błąd pod windą. Najdziwniejsze jest to że wchodzi na youtuba i dopiero jak odpalę film wywala a jak "zminimalizuję" okno na pasek to film się uruchamia normalnie. Poddaje się nie wiem o co biega, podejrzewam flasha ale nie wiem gdzie tkwi problem...Proszę uprzejmie o pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ja polecam do usuwania reklam - Ad muncher Zero reklam. A moze cos co by sie w pelni zintegrowalo z opera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jest już pełna wersja Opera 9.23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Tu ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/923/int ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 O, a tera widzę. Na opera.com ni ma, w pomocy-> sprawdź dostępność aktualizacji tez sucho, a tu siedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 była przez chwilę chyba tylko, bo już nie ma... :( wrzuci ktoś na jakiegoś ftpa? pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Sciągnął ją ktoś? Jaki to jest build? 8805, zy inny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Z tego co widzę u siebie jest to 8807. Coś dziwna sprawa z tym zniknięciem, zdarzało się to wcześniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Coś musiało być nie tak bo na desktopteam dali dzisiaj 8808 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 O fajnie. Sprawdzałem rano, to wciąż była 8805. Powiem wam, że mam manię nowych wersji opery. ;-) BTW. Nie mogę się doczekać 9.5. Jeśli jest tak dobra jak mówią, to jestem podniecony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 http://snapshot.opera.com/windows/o923w_8808m.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 W jakim celu napisales tego posta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Może dla ludzi, którzy chcą być na bierząco. Bo np. na opera.com wisi ciągle 9.22. A ja skorzystałem z tego linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Oczywiscie zwróciłes uwage ze jest to weekly build będący wersja testowa i napisalem o nim juz wczesniej? A skąd sciągac wersje testowe to wie kazdy kto czyta ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 A moze cos co by sie w pelni zintegrowalo z opera ? tzn jak w pelni ? Pod prawym tworzy swoje menu i mozesz zablokowac link, obrazek itp... swietny program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Hmm, osobiście używam 9.23 build 8807 + komplet wtyczek i jest ok. W porównaniu z 9.22 trochę lepiej flash chodzi. Ale ogólnie cały czas zastanawiam się co jest nie tak... Bo o ile na IE mogę jave/flash płynnie odpalić to na Operze czasem reklama we flashu uniemożliwia jakiekolwiek operowanie na stronie. Owszem, Pentium III to archaizm... ale zużycie proca nie przekracza parunastu % (przy odpalonym w tle GG i Winamp) i ogólnie poza Operą komp chodzi (na tyle na ile potrafi). Chyba, że rzeczywiście stary HDD Samsung'a już pada (bo potrafi terkotać, wydawać dźwięk jaki wydobywa się w czasie cięcia metalu piłą itd.). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opera 9.23 Build 8808 Final http://mirrors.dedipower.com/opera/win/923...ional_Setup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ta sama wersja co od prawie tygodnia była na desktopteam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Od teraz już oficalnie do pobrania z www.opera.com Zmiany w stosunku do wersji 9.22 Stability -Fixed four crash bugs found using Mozilla's jsfunfuzz tool. -Fixed a stability issue with Speed Dial. Security -Fixed a JavaScript security issue discovered with Mozilla's jsfunfuzz tool. See our advisory. Windows specific -Scrolling problem with some Microsoft mice fixed on Windows Vista. Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez RBEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 możecie mi podać w skrócie co będzie takie hiper extra w Operze 9.5?? od zawsze czytam wszystko na Opera Weekly ale nie widzę tam nic cennego prócz prawdiłowej obsługi CSS nowego. jakieś ficzersy będą inne? może ikonka nowa :P przydałaby się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Cos mi sie stalo.... :/ Jak dodac spowrotem wyszukiwarki i to wszystko co bylo, google, wiki? Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Klikasz na okno dowolnej wyszukiwarki na stronie i z menu kontekstowego wybierasz "Utwórz wyszukiwarkę' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...