Havoc Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Oooo dzieki! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Opera 9.5 Alpha http://snapshot.opera.com/windows/o950a1_9500_en.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Opera 9.5 Alpha http://snapshot.opera.com/windows/o950a1_9500_en.exe Wlasnie testuje od rana, sporo szybsza mi sie wydaje (szczegolnie wp.pl) Super funkcja wyszukiwania histori w pasku adresu :blink: Edytowane 4 Września 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Od rana? XP czy Vista? Wywaliła się już? Można zrobić update na oficjalną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Bardzo fajnie smiga, szybko, jak narazie (godzina testów) bez żadnego crasha. Jedynie problem z renderowaniem niektórych stron m.in for (tu brakuje paseczka, tam się troszke coś zjeżdża). Ale strony ładują się dużo szybciej, nie ma już takiego charakterystycznego "zamulania" na pare sekund. Coś czuje że pełna 9.5, nie mówiąc już o 10 zamiecie..oj srogo zamiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Od rana? XP czy Vista? Wywaliła się już? Można zrobić update na oficjalną? Tak dokladnie od 9 cos.., xp, nie wywalila sie jak narazie :-P Nie wiem ja przenioslem tylko kilka plikow ze starego profilu (wand,notes,zakladki,search) Odczulem przyspieszenie znaczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 No też już mam jako drugą instalkę. Katalogu z pocztą nie chce mi przyjąć. Narazie nie działa mi na panelu bocznym słownik LING - http://www.ling.pl/ Tzn. po ustawieniu na 'mały ekran' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 omg jakie przyspieszenie! póki co nie widzę błędów zadnych, czekam z niecierpliwością na wersję finalną :) pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Bledow troszke jest, ale i tak bede jechal na niej teraz caly czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Hmm... rzeczywiście szybciej. I poczta/rss ładniej chodzi. Odinstalowałem oficjalną wersję, bo inaczej nie chciały działać powiązania do Alphy. Brak paska widoku. Wkurza mnie to trochę, bo napakowałem tam przycisków google do tłumaczenia różnych języków edit Obczajcie opera:historysearch - potęga. Przeszukuje całą zawartość odwiedzonych stron Edytowane 5 Września 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 też już znalazłem kilka błędów. np nie ładuje się nowa poczta na o2.pl. zatrzymuje się na ekranie "Ładowanie poczty..." i tyle. btw historysearch fajna sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 My Opera synchronization explained Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 jest nowa alpha 9523 http://snapshot.opera.com/windows/o950w_9523m.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 opera 9.23, mam problem z linkami ktore otwieraja sie jako pop-up'y (np. obrazki na allegro). Po prostu nie laduja mi sie, gdy przeinstaluje opere problem znika na jakis dzien, a potem znowu to samo :| . Wie ktos o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 za wyswietlanie tych obrazkow odpowiada java. tu szukalbym problemu. moze zainstaluj nowe JRE. A jak masz nowe JRE to zainstaluj jakies stare. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Java != java script. Ten drugi jest obsługiwany bezposrednio przez przeglądarkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Nie działa mi na "alpha 9523" robienie przycisków na pasku obok adresów. W oficjalnej wersji wystarczy złapać favikonke i przeciągnąć na pasek z przyciskami, a tu się tak nie da. Jakieś pomysły? No i przy okazji, może jest sposób aby pozbyć się ikony z traya, albo z paska zadań (tak aby było albo jedno albo drugie, a nie oba na raz ;>) Edytowane 12 Października 2007 przez AndiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 nowa alpha 9562 :] http://snapshot.opera.com/windows/o950s_9562m.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Nowa to jest ta: 9594 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Aczkolwiek w 9594 zaś zamula komp i nie działają zakładki (poza manager'em). 9562 jak dotąd najlepsza :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Nie działa mi na "alpha 9523" robienie przycisków na pasku obok adresów. W oficjalnej wersji wystarczy złapać favikonke i przeciągnąć na pasek z przyciskami, a tu się tak nie da. Jakieś pomysły? Przytrzymaj shift... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Przytrzymaj shift...Zainstalowałem 9594, przytrzymując shift przegladarka ma crasha ;] Nic chyba trzeba czekać do oficjalnej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Zainstalowałem 9594, przytrzymując shift przegladarka ma crasha ;] Nic chyba trzeba czekać do oficjalnej wersji. Nie potwierdzam. W moim przypadku przeciaganie z Shiftem dziala. Jednak dosyc czesto zdarza sie, ze bez powodu Opera wyklada sie z bledem i tak jak ktos juz wczesniej napisal - nie dzialaja normalnie zakladki (dzialaja jedynie z bocznego panelu). Trzeba poczekac na finalna wersje, bo ta ma jeszcze za duzo nie dociagniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) alpha 9600 :] http://snapshot.opera.com/windows/o950s_9600m.exe w tych nowych buildach podoba mi się przełączanie zakładek poprzesz ctrl+tab - pojawiają się miniaturki stron :) zauważyłem wzrost szybkości ładowania sie stron i w końcu nowa poczta o2.pl wyświetla się poprawnie :) pozdrawiam m Edytowane 18 Października 2007 przez mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Oprócz tego pojawiła się pełna wersja 9.24 a za tydzień ukaże się 9.5 w wersji beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Czy jest możliwość zmuszenia opery to obsługi wszystkich głośników? TZN. mam podpiętą wieżę pod line-in, o ile dźwięk w foobarze i całej reszcie chodzi bez problemu (4głośniki ustawione w systemie i już) to w przeglądarce (youtube itp.) bo puszcza dźwięk tylko na line-out :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ogolnie 9.23 to jest porazka, na dwurdzeniuowcach nie zauwazylem tego ale na sempronie tak obciazenie skacze ze jest to odczuwalne. Dzisiaj zainstalowalem 9.24 i jest troszeczke lepiej ale nie ma jeszcze rewelacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Z całą serią 9 odkąd wyszła z bety jest ten problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Probowalem nawet firefoxa, ale ten z kolei obciazenie przy duzej ilosci zakladek ma na poziomie 60% i ciagle skacze do 100%. W operze przynajmniej sie to stabilizuje i potem nie ma wysokiego obciazenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Ogolnie opera zdenerwowala mnie na tyle ze zaczalem szukac czegos nowego, az wkoncu zdecydowalem sie na nakladke IE pod tytulem Maxthon. Blokuje okna i nie obciaza tak proca jak pozostale dwie alternatywy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...