Zibo Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Dzieki WIELKIE za błyskawiczą odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Narzekałem na Operę 9.5, ale sam byłem winny jej złemu działaniu, bo wrzuciłem jej katalog "profile" z 9.23. Teraz ściągnąłem nowego snapshota 9.5 9665 i zamiast wrzucać cały kataleog przerzuciłem tylko foldery skin, menu, keyboard i thumbnails oraz pliki cookies4, speeddial i opera6. Wszystko śmiga aż miło. Tego mi było trzeba. Dysk w końcu nie mieli rzy wpisywaniu adresu (zobaczymy czy jak historia mi się rozrośnie, to czy to się nie zmieni) i użycie procka w końcu jest normalne, czyli bliskie zeru a nie 50%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 9681 http://snapshot.opera.com/windows/o950s_9681m.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibo Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) Pobrałem Operę z wyżej podanego linku i śmiga extra szybko, ale tak: - nie mogę wybrać gifów 3d z tej strony http://www.gifownik.pl/3d_1.php z lewej z menu -> Gify -> Gify 3d i wogóle stronka nie działa. Druga sprawa -> http://support.dell.com/support/downloads/...tid=&impid= czy możecie rozwinąć małe białe plusiki na niebieskich kwadracikach na dole strony?? Bo ja nie mogę... A tu download do nieoficjalnego spolszczenia do Opery 9.5 http://files.myopera.com/andol/lng/opera9...._pl_windows.zip Edytowane 7 Grudnia 2007 przez Zibo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) Jest 9694 Ruchome gify znów są normalnie wyświetlane (jednak nie zawsze) i poprawiono kilka drobnych bugów. I wydaje mi się że działa szybciej np kiedy wracasz do poprzedniej strony. (Nie wczytuje jej od nowa.) Wydaję mi się, że ta wersja ogólnie szybciej działa, ale może mi się tylko wydawać. ;-) Mimo wszystko polecam. Edytowane 14 Grudnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibo Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Przetestowałem tą wersję, faktycznie poprawili gify, choć nie do końca bo jeszcze znajdą się takie, które nie chodzą poprawnie. I druga sprawa: tworzę strony internetowe na własne potrzeby i jak wprowadzę mrugający tekst to niestety, ale jedne mrugają a inne nie. wiecie --- <blink>tekst testowy</blink> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 panie i panowie, wczoraj wyszła oficjalna pełna wersja opery 9.25 - stable release :) do ściągnięcia ze strony głównej operki http://www.opera.com/download/ pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 No i już ją mam...zawiesiła mi się właśnie ;-) Ale poza tym jednym uszczerbkiem chodzi ok...praktycznie...hmm tak samo? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Nie dziwne, w koncu changelog to tylko zalatanie kilku dziur w zabezpieczeniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 i nie ma opera:historysearch :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 bo to nie 9.5... o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Kurcze, ta 9.25 ciagle sie wiesza ;) Chyba trzeba do starszej jakiejs wrocic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibo Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 A kto wie co zrobić, żeby po pobraniu pliku, zamykała się zakładka transfery? Wiem jak zrobić żeby się nie pokazywała wogóle, ale to chcę mieć, tylko żeby się zamykała po pobraniu pliku/ów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Kurcze, ta 9.25 ciagle sie wiesza ;) Chyba trzeba do starszej jakiejs wrocic.. Ja mam coś takiego na 9.25, że jest zwiecha i tylko res pc, żaden klawisz nie reaguje, przed chwilą to zauważyłem. Już nie wiem czy to wina sprzętu, czy Opery :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ciezko winic opere. Ja mam nowa od 3dni i prawie 24 na dobe komp stoi, zero problemow. Opiszcie konkretne przypadki lub podajcie strony na ktorych byla zwiecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ciezko winic opere. Ja mam nowa od 3dni i prawie 24 na dobe komp stoi, zero problemow. Opiszcie konkretne przypadki lub podajcie strony na ktorych byla zwiecha. Podobnie. Tak jak kolega - wątpię w winę przeglądarki. Korzystam już jakiś czas z Opery [aktualizacje na bieżąco] - i nie zdarzyło mi się jeszcze aby ta - sama z siebie się zawiesiła [no chyba, że z mojej winy - ale to już całkowicie inna sprawa]. Dokładniejszy opis problemów – jak najbardziej wskazany. Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Wchodze na pclab - zwiecha. Znow wchodze - zwiecha. Wchodze na inne stronki - nic sie nie dzieje.. Czyzby kod pclaba mial w sobie cos, co zwiesza opere ? I to tez nie zawsze sie zawiesza. Godzinke temu bylo ok.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Kurcze, ta 9.25 ciagle sie wiesza ;) Chyba trzeba do starszej jakiejs wrocic..Co ty mówisz ;) Mam 9.25 i ani razu nie miałem problemów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Wchodze na pclab - zwiecha. Znow wchodze - zwiecha. Wchodze na inne stronki - nic sie nie dzieje.. Czyzby kod pclaba mial w sobie cos, co zwiesza opere ? I to tez nie zawsze sie zawiesza. Godzinke temu bylo ok.. A masz otwarty boczny panel? MI jedno forum zawiesza przegladarke, jak probuje odpisac na posta przy otwartym bocznym panelu (ale ono jest na jakiejs zabytkowej wersji phpBB). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Boczny panel tzn. z transferami, notatkami, historia itp ? Nie, nie mam otwartego.. Dzis jest juz ok. Moze jakas reklame mieli co wieszala program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 mam ogromny problem ( od pół roku ) uzywam opery, jak wchodze na strone http://www.ld4all.com/guide.html i chce wejsc w jakis element w menu np. "how/MILD" to nic sie nie dzieje, nie wyswietlaja sie podstrony, probowalem w IE i tez nie działa. innym problemem jest tez, ze nie wyswietlaja mi sie wyniki wyszukiwania na osloskop.net, tam gdzie powinien byc tytuł z hiperłączem, tam go nie ma, obok są daty i kategorie a wyniku nie widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) jak wylaczyc ta irytujaca konsole bledow, ktora sie pojawia jak jej sie podoba?? wersja opery to 9.2. edit: xacti => pclol na operze czasem dziala czasem nie, na ichszym forum jest jakis wpis do jakiegos pliku, ktory i tak niwiele pomaga :] na domowej operze co 5 wejscie mi sie udaje a w pracy na tej samej wersji nie mam problemow wiec pcLOLe maja cos skopane Edytowane 30 Grudnia 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 mam ogromny problem ( od pół roku ) uzywam opery, jak wchodze na strone http://www.ld4all.com/guide.html i chce wejsc w jakis element w menu np. "how/MILD" to nic sie nie dzieje, nie wyswietlaja sie podstrony, probowalem w IE i tez nie działa. Nie sadzisz, ze to o czyms swiadczy? ;) Zreszta chyba juz jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 9721 http://snapshot.opera.com/windows/o950s_9721m.exe check out this little gem: Ctrl(Cmd)+Alt+Click and drag a page. woot! pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Wiecie co mnie wkurza? Co jakis czas zmienia mi sie ikonka na pasku stanu, tam gdzie pokazuje predkosc, "szukanie/ wysylanie danych do (adres strony), na jakas ikone z odwiedzonej strony. Np z ipmart'a. Nie zdarza sie to często, ale jednak. Po tym jak oczyszcze kataligi opery z ikonek jest ok, ale po jakims czasie znowu. Ktos mial podobnie? Opera 9.25, ale pojawialo sie to juz wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opera nie chce dopisywać rozszerzenia .exe do pobieranych plików tego typu. Po pobraniu muszę je ręcznie dopisywać żeby je odpalić wie ktoś ocb (9.50 b 9681)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opera nie chce dopisywać rozszerzenia .exe do pobieranych plików tego typu. Po pobraniu muszę je ręcznie dopisywać żeby je odpalić wie ktoś ocb (9.50 b 9681)?Tez to mam. W 9735 na poczatku bylo normalnie, ale teraz tez jest to samo. W sumie od wersji 95XX ja widze tylko zmiany in minus wiec nie wiem co oni robia z ta 9.50 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 To samo co w 9.0? Alpha wszystko fajnie, beta wszystko fajnie, 9.0 zabugowane ***** :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 to jak wylaczyc to fajna konsole bledow?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) Ale drobnym ale najbardziej wkurzającym bugu z brakujacymi rozszerzeniami przy zapisywaniu plików to juz zapomnieli... :lol: Edit: Teraz dla odmiany działa jak trzeba. ;-) Zobaczymy czy bedzie tak samo jutro rano. Edytowane 18 Stycznia 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...