stivo Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 raz na jakiś czas pojawi mi się to okienko, że Opera kończy coś tam synchronizować, ale nie zawiesiło mi się ono nigdy. Czasem jak mnie już zirytuje, to klikam Zakończ i znika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derdi Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 U mnie synchronizacja działa bez zarzutu, dodam, że używam odkąd się pojawiła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja nawet nie wiem co to tam daje i po co jest to całe Unite :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Synchronizacja to super sprawa - zakładasz konto na serwerze opery i ona przechowuje wszystkie Twoje ulubione strony + szybkie wybieranie. W razie reinstalacji systemu instalujesz przeglądarkę, logujesz się i wszystko jest z powrotem. Albo chcesz mieć wszystko na komputerze w pracy lub gdziekolwiek indziej robisz to samo i masz wszystko co potrzebne. Nie ma potrzeby robienia backupów. Synchronizacja nie jest częścią Unit, i była dużo wcześniej. Edytowane 31 Grudnia 2009 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Taki fjuczer. Trzeba się zainteresować :) Ja przyznam szczerze, ze nie korzystam z całej mocy Opery, ale i tak jest dabeściacka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 testował ktoś pre-aplfę 10.5? na blogu desktop temau piszą, że zapowiada się ciekawie. Mam nadzieję, że Opera wkrótce zacznie wspierać HTML5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 testował ktoś pre-aplfę 10.5? na blogu desktop temau piszą, że zapowiada się ciekawie. Mam nadzieję, że Opera wkrótce zacznie wspierać HTML5 Zajrzyj do tematu w Newsach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaaplikowałem sobie wlaśnie 10.5 - daje rade! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Możecie normalnie uploadować zdjęcia z 10.5? Ja po wybraniu 'Choose' mam nieaktywne zdjęcia, nic nie mogę wybrać. Sczerze mówiąc nowa Opera mnie uwiodła, jestem wierny Safari ale coraz częściej otwieram czerwone O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Czytam Twojego posta o uwodzeniu Opery, a w tle leci mi Benassi - Hit My Heart :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Heh, ale się zgrało. A jak tam z tym uploadowaniem zdjęć? Problem występuje wszędzie czy tylko u mnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Heh, ale się zgrało. A jak tam z tym uploadowaniem zdjęć? Problem występuje wszędzie czy tylko u mnie?U mnie działa na tinypic, imageshack oraz iv. Innych nie sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Czyli po prostu coś spieprzyli w wersji dla Maka ;] Jak wyjdzie finalna 10.50 to chyba będzie to moja druga przeglądarka, na razie daję sobie spokój, zabieram się za testowanie makowego Chrome'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebCM Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jak włączyć funkcje głosowe w Operze 10.10? Pliki są zainstalowane nawet w 2 miejscach, ścieżka do wtyczki poprawna, a program nadal nie czyta ani nie wykonuje poleceń. Potrzebuję dodatkowych bibliotek lub usług? Windows XP Home SP3. Na starszych wersjach Opery - 9 - nie było problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Cos dlugo nie ma zadnej aktualizacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 a czat na facebooku jak nie działał, tak nie działa... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Cos dlugo nie ma zadnej aktualizacji...Przecież wyszedł nowy build 10.5... tylko, że wciąż alpha.. Sysak co Ci nie działa? Przed chwilą sprawdzałem i można rozmawiać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 No właśnie, sądziłem, że będzie na co chwila coś nowego, bo alpha jest mocno zbugowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Też mnie to trochę niepokoi, bo wzięli się za 10.5, mając wypuszczoną (alphę?) 10.2, której używam, i wciąż liczę, że jej nie porzucili, bo nie chce mi się wracać do 10.10.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 (edytowane) Wyszedł nowy build 10.5. Zaraz zainstaluję, ale tym razem obok 10.20, bo ostatnio mi się powaliło kompletnie i po całości wszystko. Jak narazie śmiga całkiem ok, wnerwiają mnie tylko samoprzeskakujące zakładki, ale to pewnie dopracują. Edytowane 19 Stycznia 2010 przez piotreek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Najnowszy build wypierpapier dużo częściej niż poprzedni. Nie nawidzę jak mi się przeglądarka sama gasi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie rozumiem jak można używać 10.5 jako podstawowej przeglądarki. Dużo spotykam się z tym na Blipie i mnie to trochę przeraża.. Ja nie zamierzam upgrade'ować 10.20 do 10.50 zanim ta nie osiągnie statusu beta, bo teraz to nawet Javy nie można włączyć (nie wiem jak we wczorajszym buildzie, bo dopiero będę sprawdzał). Dodatkowo użytkownicy na myopera.com skarżą się, że zakładki na pasku osobistym same się przestawiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 No ja zrobiłem błąd, ale w obecnej sytuacji (czyli właściwie nie korzystam z komputera) to może sobie leżeć. Może się doczekam bety w niedługim czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nawet nie mogę odpalić nowego buildu.. Zawiesił się w momencie, gdy miał się uruchomić po instalacji (przy okazji lekki freez systemu, do momentu skillowania procesu). To samo gdy chcę go uruchomić normalnie, a przy próbie naprawy zwiesza się instalator.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie no, to ja z niej normalnie postuje. Tylko czasami się na guglach lubi wypier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dlatego ja wole bezproblemowo na 10.10 poczekać aż troche ulepszą i zlikwidują większość problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Wyszedł kolejny build, teraz na prawdę czuć przyśpieszenie i zakładki nie uciekają. Jak do tej pory mi się podoba coraz bardziej. Zostaje na 10.50. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Wszystko działa super, oprócz tego, że czasem na youtube nie ma video tylko sam dźwięk i ostatnio narzekałem, że nie działa czat na facebooku, więc opera postanowiła rozwiązać mój problem i teraz cały facebook nie działa. ;-) Za to stabilność w końcu jest u mnie 100%. oby tak dalej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Przewijanie stron na 10.50 chodzi wam plynnie? Mi scrolluje skokami. Nie wiem jak się do tego zabrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Od tego jest chyba osobna opcja. Nazywa się właśnie płynne przewijanie czy jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...