SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Juz nowa jest ;) Mam nadzieje ze imageshack bedzie dzialal normalnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Pewnie to samo co RC2 bo mi zadne aktualizacje sie nie pokazują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Opera RC2 tylko poprawianie błędów Edytowane 21 Września 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 No mi niestety dziala gorzej niz 9.01. ;-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 NIe wiem co oni zrobili z tą wersją , ale nie da sie normalnie korzystac z przeglądarki. Podczas ładowania stron wszystko stoi i jeszcze 100% cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2mian Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 NIe wiem co oni zrobili z tą wersją , ale nie da sie normalnie korzystac z przeglądarki. Podczas ładowania stron wszystko stoi i jeszcze 100% cpu. U mnie ten problem nie występuje ale poobserwuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanor Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) Jak dla mnie 9.02 jest OK. W wersji 9.01 miałem za to wkurzające problemy ze startem - wszystko jakoś mozolnie chodziło. Zrobiłem więc tak: zachowałem swoje zakładki, wywaliłem Opere (profile wykasowałem ręcznie) następnie zainstalowałem ją od nowa i importowałem zakładki. Teraz Opercia chodzi jak żyleta. A do wersji 9.02 dodali opcje Utwórz wyszukiwarkę :), już nie trzeba ręcznie edytować plików konfiguracyjnych by ją sobie dodać (nie wiem czy ta funkcja była w RC2, bo jej nie miałem). P.S. Jak zarchiwizować pliki cookies? Zapisałem plik cookies.dat, ale po wgraniu go do nowo zainstalowanej wersji nie ma moich ciastek w menadżerze. Pozdrawiam Edytowane 22 Września 2006 przez stefanor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Opcje z wyszukiwarkami to dodali kilka miesiecy temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanor Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Poważnie? A ja wszystko "z palca trzaskałem" :) TUTAJ znajduje się dosyć często aktualizowana lista adresów do filtra Opery. Najlepiej skopiować wszystko i wkleić do pliku ... /opera/filter.ini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 a jak ktoś nie ma tekiego pliku ?? :) poza tym jest opcja, zeby opera czytała po polsku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 a jak ktoś nie ma tekiego pliku ?? :) poza tym jest opcja, zeby opera czytała po polsku ??-jak nie ma, to tworzysz i zapisujesz treścią -nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) U kolegi jest problem z Operką. Działa dobrze dopuki nie zainstaluje się flasha. Próbowałem tego z internetu, jak i tego, który mam na dysku (prawdopodobnie ta sama wersja). Nigdy się z tym nie spotkałem. System nowy z SP2. Coś trzeba zaktualizować? Błąd na obrazku nie pokazuje się na każdej stronie z flashem. Usunięcie go "rozwiązuje problem", tylko wtedy nie widać banerków. Nie mam pomysłów. U mnie ta sama wersja flasha i Opery 9.02 chodzi bezproblemowo :blink: edit Już rozkminiłem. Okazało się, że kolega miał jakąś starą wersję Javy. Nawet nie wiedział skąd to ma. Zainstalowałem mu najnowszą i jest OK. Edytowane 14 Października 2006 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Panowie moze zaczne od tego ze jedynie opera z oficjalnej strony dzialala mi poprawnie :| pozostale powodowaly blue screeny :/ Jednak teraz pojawil sie kolejny problem po np 12h działania przestaje mi otwierac strony wystarczy ja zamknac i uruchomic ponownie i juz wszystko sie kreci jednak mimowszystko zaczyna to byc denerwujace bo potrafi sie przydazy po mniejszym czasie :| ma ktos moze jakies pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 mam problem z opera, wszystkie teksty trzcionka nie pogrubiona wyswietlane sa pochylo (nawet jak teraz pisze)! w opcjach nigdzie nie jest zaznaczona kuryswa. wersja 9.02. z wczesniejsza 8.5 tez mam ten sam problem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Podmnienione czcionki w windowsie ? znaczy uzywasz jakis upuekszaczy do systemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Może w stylach coś namieszane :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 właśnie zainstalowałem sobie aspell do opery fajna sprawa :] szkoda tylko, że opcja nie działa tak jak w firefoxie 2.0, że sprawdza od razu przy pisaniu, ale i tak super, że jest w ogóle taka opcja :) pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Witam Da się jakoś włączyć by opera zapamiętywała słowa które wpisujemy np. w google? Firefox zapamietywał co bylo pomocne jezeli wpisujemy dane słowo czesto i nie trzeba go wpisywac w całości Pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Kilka tematow nizej: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=216332 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2mian Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Wersja weekly opery 9.10 http://snapshot.opera.com/windows/o910w_8649m.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huba84 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Co mam zrobic jesli hasło na stronke mam zapamiętane w menadżerze, a chciałbym odzyskac je. Dodam, że podczas wchodzenia na daną stronke Opera loguje mnie automatycznie? Patrzyłem adres: http://operawiki.info/SkryptoPrzyciski#odzyskajhaslo i gdy korzystam z tego przycisku pojawia sie inforamcja nastepująca: "There are no passwords in forms on this page.". Z czego wiadomo, że aby wejść na ta stronke nalezy wcześniej wpisac login i (szukane własnie) hasło? Dzięki jeśli ktoś zainteresuje się tym postem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Wersja weekly opery 9.10 http://snapshot.opera.com/windows/o910w_8649m.exe w tej wersji nie dziala video.google.pl ... imageshack dziala..... EDIT: video.google.pl dziala... cos im na chwile padlo i sie wczytywac filmiki nie chcialy... nie dziala mi user.css i blokada flasha.. tzw byl tu opisany sposob zeby wlacac wszystko co jest we flashu po kliknieciu na napis flash.... w nowej wersji to nie dziala.. i przez to ta przegladarka odpada u mnie.. EDIT2: jk stworzyc sobie wyszukiwarke allegro w pasku? bo ni cholery mi to nie dziala... EDIT3: poradzilem sobie z allegro... ustawilem ta wyszukiwarke jako glowna... nastepnie dodalem nowa w pasek jako google... i dziala Edytowane 18 Listopada 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebasss Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Słuchajcie mam dziwny problem z Operą 9.02. Mam zainstalowaną wtyczkę do Flash geta, która dodaje do menu kontekstowego opery opcje ściągnij przy pomocy flash geta. Problem w tym że co jakiś czas te wpisy się dublują. Wygląda to tak: Wiem, że można to usunąć ręcznie modyfikując plik standard_menu.ini ale nie chce mi się tego robić zbyt często. Jak (lub czy) można to naprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 co to jest u licha ?? Pierwszy raz coś takiego widzę odkąd użyuwam operę...a poza tym czasami z nikąd włączają mi się jakieś reklamy głosowe...po angielsku...czyżby java ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) co to jest u licha ?? Pierwszy raz coś takiego widzę odkąd użyuwam operę...a poza tym czasami z nikąd włączają mi się jakieś reklamy głosowe...po angielsku...czyżby java ??to efekt działania skryptu javascript, w miejscu napisu powinien być obrazek np śnieżynki, ale coś nie wyszyło i obrazek nie został załadowany i wyświetlony :D Edytowane 12 Grudnia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 no a co z tymi głosami ?? nie nie włączone a mi coś szwargoli po angielsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Mam głupie pytanie ale nie mogę do tego dojść :D Jak ściąnąć pasek osobisty poniżej paska adresu? po prostu wole zeby były one w innej kolejnośći ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Strona Opery jeszcze nie jest zaktualizowana, ale Opera 9.10 International jest już na serwerze FTP. Hmm... build 8679, czyli w sumie to samo co ostatnia tygodniówka. Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Placio74 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ciekawe co poprawilii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...